Салат з курячою печінкою

Смачний теплий салат з курячою печінкою

Такий салат в домашніх умовах стане справжнім делікатесом і вигідно урізноманітнює звичне меню. У цьому рецепті однаково важливий і основний склад, і спеціальний соус, який ідеально підкреслить смак печінки і овочів. Ще більш цікавим страва стане, якщо додати в нього листя салат різних сортів.
Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 50 г листя салату;
  • 8 помідорів чері;
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • 2 яйця;
  • 1 лайм;
  • 1 ч. л. гірчиці;
  • 1 ч. л. вустерського соусу;
  • 2 ст. л. соєвого соусу;
  • 1 ст. л. меду;
  • 3 щіпки чорного перцю;
  • 2 щіпки солі.

Спосіб приготування:

  • В одній мисочці змішати гірчицю, 1 ложку оливкової олії, мед, вустерський і соєвий соус.
  • Отриману суміш приправити перцем і сіллю.
  • Видавити сік з лайму і додати в заправку.
  • На маслі обсмажити курячу печінку до готовності.
  • Додати на сковороду з печінкою приготований соус і смажити ще 5 хвилин.
  • Салат порвати руками на великі шматочки і викласти рівним шаром на тарілку.
  • Печінка помістити поверх салату, полити на сковороді соусом.
  • Яйця відварити і нарізати четвертинками.
  • Помідори черрі розрізати навпіл.
  • Додати яйця і помідори в салат і подати страву до столу ще теплим.