Смачний теплий салат з курячою печінкою
Такий салат в домашніх умовах стане справжнім делікатесом і вигідно урізноманітнює звичне меню. У цьому рецепті однаково важливий і основний склад, і спеціальний соус, який ідеально підкреслить смак печінки і овочів. Ще більш цікавим страва стане, якщо додати в нього листя салат різних сортів.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 50 г листя салату;
- 8 помідорів чері;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- 2 яйця;
- 1 лайм;
- 1 ч. л. гірчиці;
- 1 ч. л. вустерського соусу;
- 2 ст. л. соєвого соусу;
- 1 ст. л. меду;
- 3 щіпки чорного перцю;
- 2 щіпки солі.
Спосіб приготування:
- В одній мисочці змішати гірчицю, 1 ложку оливкової олії, мед, вустерський і соєвий соус.
- Отриману суміш приправити перцем і сіллю.
- Видавити сік з лайму і додати в заправку.
- На маслі обсмажити курячу печінку до готовності.
- Додати на сковороду з печінкою приготований соус і смажити ще 5 хвилин.
- Салат порвати руками на великі шматочки і викласти рівним шаром на тарілку.
- Печінка помістити поверх салату, полити на сковороді соусом.
- Яйця відварити і нарізати четвертинками.
- Помідори черрі розрізати навпіл.
- Додати яйця і помідори в салат і подати страву до столу ще теплим.