Класичний салат «Столичний» з куркою
«Столичний» найпростіше приготувати саме з куркою. Вона швидко вариться, добре поєднується з іншими інгредієнтами, та й коштує дешевше інших видів м’яса. У класичному рецепті обов’язково потрібно використовувати жирний майонез, але, якщо захочеться знизити калорійність страви, можна замінити його більш легким. Так само можна вчинити і зі сметаною.
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе;
- 4 маринованих огірка;
- 4 яйця;
- 2 моркви;
- 1 банка консервованого горошку;
- 2 цибулини;
- 4 картоплини;
- 170 г сметани;
- 200 г майонезу;
- 1 болгарський перець;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Відварити яйця, м’ясо, моркву і картоплю до готовності.
- Нарізати кубиками болгарський перець, цибуля і огірки.
- Всі відварені інгредієнти також дрібно нашаткувати.
- Викласти підготовлені продукти в салатницю, додати зелений горошок.
- Заправити салат сметаною і майонезом, посолити і поперчити за смаком.