Салат «Грибна поляна»

Салат «Грибна поляна» з куркою і печерицями

Салат готується досить швидко, особливо, якщо заздалегідь
відварити овочі та яйця. Куряче м’ясо і печериці можна віднести до традиційного
набору інгредієнтів. Разом з ними «Грибна поляна» виходить ситним, смачною
і дуже привабливою на вигляд. У цьому варіанті салату не використовують моркву,
зате додають твердий сир.
Інгредієнти:

  • 500г маринованих шампіньйонів;
  • 300г курячого м’яса;
  • 100г твердого сиру;
  • 3 яйця;
  • 1 картоплина;
  • 3 маринованих огірка;
  • 200мл майонезу;
  • Зелень;
  • Сіль.

Спосіб приготування:
1.
Відварити куряче м’ясо, яйця і картоплю;
2.
Підготувати велику глибоку миску і викласти на дно
гриби капелюшками вниз;
3.
Поверх грибів акуратно розкласти гілочки зелені;
4.
Натерти на крупній тертці сир і викласти наступним
шаром;
5.
Куряче м’ясо порвати руками на дрібні шматочки, висипати
зверху зелені й нанести шар майонезу;
6.
Яйця нарізати кубиками, висипати на сир і додати ще
одну порцію майонезу;
7.
Картоплю натерти, висипати в загальну миску, змастити
майонезом;
8.
Дрібно порубати огірочки і додати в салат;
9.
Накрити блюдо кришкою і поставити в холодильник на 2-3
години;
10. Підготувати
велике блюдо і акуратно перевернути на нього миску з салатом.