Розсольник в мультиварці

Розсольник з рисом і квасолею в мультиварці

Фото розсольнику з рисом і квасолею в мультиварці

Такий варіант розсольнику буде набагато ситніше класичного рецепту. При цьому і корисні якості страви помітно посиляться. Квасоля підійде будь-яка. Якщо вона консервирована в томаті, можна додавати в суп відразу разом з юшкою.
Інгредієнти:

  • 300 г яловичини;
  • 70 г рису;
  • 100 г консервованої квасолі;
  • 100 г солоних огірків;
  • 30 г рослинної олії;
  • 2,5 л води;
  • 2 моркви;
  • 1 цибулина;
  • 200 г картоплі;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Яловичину промити, викласти в чашу мультиварки і залити водою.
  • Готувати м’ясо в режимі «Варка», «Звичайний» або «Суп» 1 год.
  • Готову яловичину перекласти в окрему тарілочку, бульйон процідити в каструльку.
  • Дрібно нарізати цибулю і моркву потерти на крупній тертці.
  • Перемкнути режим на «Смаження» або «Випічку», змастити чашу маслом, засипати цибулю.
  • Коли цибуля набуде золотистого відтінку, викласти моркву.
  • Трохи обсмажити моркву і відключити вибраний режим.
  • Нарізати картоплю невеликими кубиками, засипати до інших овочів.
  • Рис ретельно промити і відправити слідом за картоплею.
  • Повернути в каструлю бульйон і готувати страву в режимі «Суп» 35 хвилин.
  • Натерти на тертці огірки, з квасолі злити зайву рідину, яловичину нарізати дрібними шматочками.
  • Засипати всі підготовлені інгредієнти в суп, додати сіль, перець і лавровий лист.
  • Все добре перемішати, закрити кришку і дати рассольнику настоятися в режимі «Підігрів».

Тепер ви знаєте, як готувати розсольник в мультиварці. Приємного апетиту!
Розсольник в мультиварці готується навіть простіше, ніж на звичайній плиті. При цьому можна використовувати абсолютно будь-яку модель, будь то Поларіс, Редмонд, Панасонік і пр. Якщо після прочитання рецептів залишаться питання, як приготувати розсольник в мультиварці, потрібно звернути увагу на наступні рекомендації:

  • Для розсольнику рекомендується використовувати саме солоні огірки, а не мариновані;
  • Для приготування розсольнику підійдуть режими «Варка», «Суп», «Гасіння», «Звичайний» і навіть «Каша»;
  • Готовність розсольнику слід визначати по картоплі. Якщо він став м’яким, то можна сміливо відключати мультиварку;
  • Бульйон для розсольнику можна зварити в скороварці, або ж, щоб не витрачати зайвий час, в окремій каструльці;
  • М’ясо для розсольнику підійде і у вигляді філе, і на кісточці.