Розсольник з перловкою і куркою в мультиварці
Фото розсольнику з перловкою і куркою в мультиварці
Всі інгредієнти максимально віддають свій смак рассольнику, роблячи його насиченим і дуже апетитним. Багатьом більше подобається готувати подібні перші страви в режимі «Гасіння», тому можна спробувати обидва варіанти. Лечо використовувати не обов’язково, але цей інгредієнт додасть супу пікантності.
Інгредієнти:
- 300 г курки;
- 3 солоних огірка;
- 1 склянку перлової крупи;
- 1 морква;
- 3 картоплини;
- 2 цибулини;
- ½ Банки лечо;
- 3 зубчики часнику;
- Лавровий лист;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Перловку замочити на 3-4 години, потім злити воду.
- Курку порізати на порційні шматочки, овочі подрібнити.
- Викласти в чашу мультиварки м’ясо, крупу, цибулю, моркву і картоплю.
- Солоні огірки натерти на тертці і додати в каструльку.
- Вилити в каструлю лечо, приправити за смаком, кинути пару лаврових листів.
- Окремо закип’ятити воду і залити її в мультиварку до відмітки «max».
- Готувати розсольник в режимі «Суп» 1 год.