Розсольник в мультиварці

Розсольник з перловкою і куркою в мультиварці

Фото розсольнику з перловкою і куркою в мультиварці

Всі інгредієнти максимально віддають свій смак рассольнику, роблячи його насиченим і дуже апетитним. Багатьом більше подобається готувати подібні перші страви в режимі «Гасіння», тому можна спробувати обидва варіанти. Лечо використовувати не обов’язково, але цей інгредієнт додасть супу пікантності.
Інгредієнти:

  • 300 г курки;
  • 3 солоних огірка;
  • 1 склянку перлової крупи;
  • 1 морква;
  • 3 картоплини;
  • 2 цибулини;
  • ½ Банки лечо;
  • 3 зубчики часнику;
  • Лавровий лист;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Перловку замочити на 3-4 години, потім злити воду.
  • Курку порізати на порційні шматочки, овочі подрібнити.
  • Викласти в чашу мультиварки м’ясо, крупу, цибулю, моркву і картоплю.
  • Солоні огірки натерти на тертці і додати в каструльку.
  • Вилити в каструлю лечо, приправити за смаком, кинути пару лаврових листів.
  • Окремо закип’ятити воду і залити її в мультиварку до відмітки «max».
  • Готувати розсольник в режимі «Суп» 1 год.