Пшоняна каша з гарбузом

Смачна пшоняна каша з гарбузом в мультиварці

Самий швидкий з усіх можливих способів приготування молочної каші з гарбузом. Завдяки мультиварці, пшоно не злипнеться, а вся волога вбереться в крупу. Блюдо відмінно підходить для легкого і корисного сніданку. Рекомендується дітям, літнім людям і тим, у кого проблеми з травленням.
Інгредієнти:

  • 1 склянку пшона;
  • 300 г гарбуза;
  • 1 стакан води;
  • 100 г цукру;
  • 400 мл молока;
  • 1 ч. л. солі;
  • 30 г вершкового масла.

Спосіб приготування:

  • Гарбуз нарізати дрібними кубиками.
  • Пшоно ретельно промити, висипати в чашу мультиварки і залити водою.
  • Додати до пшону гарбуз, перемішати.
  • Залити в чашу молоко, засипати цукор і трохи солі.
  • Встановити режим «Молочна каша» і готувати 30 хвилин.
  • Після приготування кинути в кашу шматочок вершкового масла, перешкодити і дати страві настоятися.