Пшоняна каша в мультиварці

Молочна пшоняна каша з сухофруктами в мультиварці

Простий спосіб нагодувати сніданком навіть найвибагливіших
гурманів. Каша виходить солодкої, живильної і розсипчастою. Із сухофруктів
відмінно підійде родзинки, чорнослив і курага. У готову кашу можна додати
трохи меду.
Інгредієнти:

  • Крупа пшоняна – 1 склянка;
  • Молоко – 2 склянки;
  • Вода – 1 склянка;
  • Сіль – 1 щіпка;
  • Вершкове масло – 30г;
  • Сухофрукти – 200г;
  • Мед (за смаком).

Як приготувати молочну пшоняну кашу в мультиварці:

  • Крупу
    ретельно промити і обдати окропом;
  • Сухофрукти
    промити, викласти в тарілку і залити холодною водою на 10-15 хвилин;
  • Нарізати
    сухофрукти на дрібні шматочки;
  • В
    каструлю мультиварки налити бджолиний мед і викласти сухофрукти;
  • Перемішати
    і підігріти в режимі «Варка» 5 хвилин;
  • Залити
    у чашу мультиварки молоко і воду, довести до кипіння;
  • Висипати
    в молоко крупу і сіль, додати шматочок масла;
  • Перемкнути
    на режим «Молочна каша» і готувати 1 годину.