Плюшки з цукром і корицею з дріжджового тіста
За цим рецептом виходять дуже смачні і ароматні булочки, які буквально тануть у роті. Особливо смачним це блюдо робить ніжний крем з цукрової пудри і вершкового сиру. Обмазувати їм плюшки потрібно відразу ж після приготування, щоб крем рівномірно покрив випічку. Також рекомендується звертати рулет як можна щільніше, щоб плюшки не втратили форму.
Інгредієнти:
- 200 мл молока;
- 11 г дріжджів;
- 2 яйця;
- 1 ч. л. солі;
- 100 г цукрової пудри;
- 80 г вершкового сиру;
- 600 г борошна;
- 20 г кориці;
- 250 г вершкового масла;
- 300 г цукру.
Спосіб приготування:
- Нагріти молоко і розвести в ньому дріжджі, додати 150 г вершкового масла.
- Коли масло розтане, вбити в отриману масу яйця і трохи збити віночком.
- В окремому посуді змішати 300 г борошна, 100 г цукру і сіль, додати в опару, розмішати до однорідності.
- Невеликими порціями вводити борошно, замісити тісто.
- Розкачати тісто в пласт товщиною 0,5 см, посипати корицею і цукром по всій поверхні.
- Скатати тісто в рулет і нарізати його шматочками по 2-3 див.
- Отримані заготовки викласти у форму для випічки, накрити плівкою і залишити на 1 годину.
- Запікати плюшки при 180 градусах 30 хвилин.
- Змішати вершкове масло, вершковий сир і цукрову пудру.
- Готові булочки змастити отриманим кремом.