Плюшки з цукром

Плюшки з цукром і корицею з дріжджового тіста

За цим рецептом виходять дуже смачні і ароматні булочки, які буквально тануть у роті. Особливо смачним це блюдо робить ніжний крем з цукрової пудри і вершкового сиру. Обмазувати їм плюшки потрібно відразу ж після приготування, щоб крем рівномірно покрив випічку. Також рекомендується звертати рулет як можна щільніше, щоб плюшки не втратили форму.
Інгредієнти:

  • 200 мл молока;
  • 11 г дріжджів;
  • 2 яйця;
  • 1 ч. л. солі;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 80 г вершкового сиру;
  • 600 г борошна;
  • 20 г кориці;
  • 250 г вершкового масла;
  • 300 г цукру.

Спосіб приготування:

  • Нагріти молоко і розвести в ньому дріжджі, додати 150 г вершкового масла.
  • Коли масло розтане, вбити в отриману масу яйця і трохи збити віночком.
  • В окремому посуді змішати 300 г борошна, 100 г цукру і сіль, додати в опару, розмішати до однорідності.
  • Невеликими порціями вводити борошно, замісити тісто.
  • Розкачати тісто в пласт товщиною 0,5 см, посипати корицею і цукром по всій поверхні.
  • Скатати тісто в рулет і нарізати його шматочками по 2-3 див.
  • Отримані заготовки викласти у форму для випічки, накрити плівкою і залишити на 1 годину.
  • Запікати плюшки при 180 градусах 30 хвилин.
  • Змішати вершкове масло, вершковий сир і цукрову пудру.
  • Готові булочки змастити отриманим кремом.