Перець фарширований м'ясом

Перець, фарширований м’ясом і грибами в духовці

Ніжне і ситне блюдо для всієї родини. Перчики, фаршировані курячим фаршем, ідеально пропікаються, виходять дуже м’якими і ароматними. Гриби можна вибирати на свій розсуд. Підійдуть і свіжі, і сушені. Таке блюдо можна використовувати для святкового столу.
Інгредієнти:

  • 3 болгарських перцю;
  • 300 г курячого філе;
  • 1 цибулина;
  • 200 г печериць;
  • 150 г твердого сиру;
  • Зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Почистити цибулю, дрібно порубати і обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
  • Гриби ретельно промити, нарізати невеликими шматочками і додати на сковороду.
  • Змішати цибулю і гриби, смажити 10 хвилин, постійно помішуючи, потім остудити.
  • Філе промити, нарізати і прокрутити на м’ясорубці.
  • Додати до фаршу мелкорубленную зелень, піджарку з лука і грибів, сіль і перець, перешкодити.
  • Перці помити, розрізати вертикально на дві половинки, видалити насіння.
  • Заповнити фаршем половинки і викласти на деко.
  • Натерти сир на дрібній тертці, посипати зверху на кожен перець.
  • Духовку прогріти до 190 градусів і готувати перці 40 хвилин.

Тепер ви знаєте, як готувати перець, фарширований м’ясом. Приємного апетиту!
Перці, фаршировані м’ясом, готуються зовсім не складно, а ефект це блюдо виробляє стоїть. Овочеве обрамлення і м’ясна начинка завжди вважається найбільш виграшним поєднанням, тому фаршировані перчики підійдуть і для домашнього приготування, і для свята. Кілька порад, як приготувати цю страву, стануть в нагоді початківцям кулінарам:

  • З болгарського перцю потрібно ретельно прибирати все насіння, інакше страва може гірчити;
  • Щоб легко очистити перці від усього зайвого, злегка втиснути ніжку всередину, а потім виймайте разом з насінням;
  • Фарш для начинки можна використовувати будь-який, але краще взяти комбінований, наприклад, свинину і яловичину;
  • Для приготування в мультиварці можна використовувати режими «Гасіння», «Рагу», «Смаження» або «Випічка», в залежності від моделі;
  • З свіжого перцю можна зробити заготовки на зиму. Досить очистити овочі від насіння, а потім законсервувати їх або помістити в морозилку.