Перець фарширований м'ясом

Солодкий перець, фарширований м’ясом і рисом в мультиварці

Фаршировані перчики готуються набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Особливо можна заощадити час, якщо купити вже готовий фарш. Тоді досить буде змішати його з рисом і наповнити перці. Перед тим, як готувати, рис в мультиварці, його потрібно ретельно промити. Можна додати до фаршу кінзу, кріп, петрушку або м’яту.
Інгредієнти:

  • 8 болгарських перців;
  • 600 г м’яса;
  • 70 г рису;
  • 3 цибулини;
  • 2 моркви;
  • 3 помідори;
  • 30 г рослинної олії;
  • 1 лавровий лист;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Одну цибулину і м’ясо порізати на шматочки і пропустити через м’ясорубку.
  • Додати сіль, перець і рис, перемішати.
  • Решту цибулі порізати дрібними кубиками, натерти на тертці моркву.
  • У чашу мультиварки залити рослинне масло, включити програму «Випічка» або «Смаження».
  • Викласти в каструлю цибулю і моркву, смажити 20 хвилин, не закриваючи кришку.
  • З перців видалити ніжки і насіння, заповнити фаршем.
  • Помідори очистити, натерти на тертці.
  • Викласти перці в чашу мультиварки, зверху залити томатним соусом.
  • Долити воду (так, щоб перці були повністю покриті).
  • Кинути лавровий лист і закрити кришку мультиварки.
  • Продовжувати приготування в раніше обраному режимі 20 хвилин.
  • Змінити програму на «Гасіння», готувати ще 1 годину 30 хвилин.