Млинчики з м’ясним фаршем і грибами
В якості начинки для цих млинчиків використовуються яловичий фарш, відварені яйця і свіжі шампіньйони. Урізноманітнити смак закуски, зробити його більш насиченим можна, якщо покласти начинку січену свіжу зелень, спеції і прянощі. Гриби вибираємо будь-які.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Борошно — 1,5 склянки;
- Молоко — 1 ст.;
- Вода — 100 мл;
- Масло рослинне — 2 ст. л.;
- Сіль — щіпка;
- Розпушувач — ½ ч. л.;
- Яйце — 2 шт.
Для начинки:
- Фарш яловичий — 250 г;
- Печериці — 250 г;
- Цибуля — 1 шт.;
- Яйце — 2 шт.;
- Сіль, перець;
- Сметана — 1 ст. л.;
- Олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Зробимо начинку. Фарш обсмажуємо до готовності.
- Гриби промиваємо, дрібно нарізаємо. Лук очищаємо, подрібнюємо. Інгредієнти також обсмажуємо до готовності.
- Яйця відварюємо, очищаємо, нарізаємо на четвертинки.
- Всі інгредієнти начинки пропускаємо через м’ясорубку (подрібнюємо в блендері). Додаємо сметану, солимо, перчимо. Добре перемішуємо,
- Приготуємо тісто. Вбиваємо яйця в окрему глибоку ємність, розтираємо з сіллю. Додаємо молоко, воду, масло, додаємо борошно. Використовуючи блендер, готуємо однорідне рідке тісто. Випікаємо млинці на сковороді.
- У центр готового млинця викладаємо пару ложок начинки, звертаємо конвертиком.
- У сковороді розтоплюємо трохи вершкового масла. Млинці, обсмажуємо до рум’яної скоринки.
- Подаємо гарячими з улюбленими соусами.