Млинці з м'ясом

Млинчики з м’ясним фаршем і грибами

В якості начинки для цих млинчиків використовуються яловичий фарш, відварені яйця і свіжі шампіньйони. Урізноманітнити смак закуски, зробити його більш насиченим можна, якщо покласти начинку січену свіжу зелень, спеції і прянощі. Гриби вибираємо будь-які.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • Борошно — 1,5 склянки;
  • Молоко — 1 ст.;
  • Вода — 100 мл;
  • Масло рослинне — 2 ст. л.;
  • Сіль — щіпка;
  • Розпушувач — ½ ч. л.;
  • Яйце — 2 шт.

Для начинки:

  • Фарш яловичий — 250 г;
  • Печериці — 250 г;
  • Цибуля — 1 шт.;
  • Яйце — 2 шт.;
  • Сіль, перець;
  • Сметана — 1 ст. л.;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

  • Зробимо начинку. Фарш обсмажуємо до готовності.
  • Гриби промиваємо, дрібно нарізаємо. Лук очищаємо, подрібнюємо. Інгредієнти також обсмажуємо до готовності.
  • Яйця відварюємо, очищаємо, нарізаємо на четвертинки.
  • Всі інгредієнти начинки пропускаємо через м’ясорубку (подрібнюємо в блендері). Додаємо сметану, солимо, перчимо. Добре перемішуємо,
  • Приготуємо тісто. Вбиваємо яйця в окрему глибоку ємність, розтираємо з сіллю. Додаємо молоко, воду, масло, додаємо борошно. Використовуючи блендер, готуємо однорідне рідке тісто. Випікаємо млинці на сковороді.
  • У центр готового млинця викладаємо пару ложок начинки, звертаємо конвертиком.
  • У сковороді розтоплюємо трохи вершкового масла. Млинці, обсмажуємо до рум’яної скоринки.
  • Подаємо гарячими з улюбленими соусами.