Млинцевий салат з копченою куркою і сиром
У цьому рецепті не зазначено, як готувати млинці, адже у кожної господині напевно є свій улюблений спосіб, який і слід застосувати для цієї страви. Всього знадобиться 4 тоненьких солоних млинчика. Закуска вийде дуже ситна і смачна, при цьому урізноманітнює звичний раціон. Найкраще взяти для салату копчену грудку, але також підійде і стегенце. Для більш дієтичного варіанти страви, замініть майонез сметаною.
Інгредієнти:
- 4 тонких млинця;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- 3 яйця;
- 300 г копченої курки;
- 150 г твердого сиру;
- Майонез;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Готові млинці нарізати тонкою соломкою.
- Яйця відварити круто, остудити, нарізати кубиками.
- Копчену курку також нарізати кубиками, сир натерти на тертці.
- Подрібнити цибулю, змішати між собою всі інгредієнти.
- Салат посолити і поперчити за смаком, заправити майонезом, перемішати.
Тепер ви знаєте, як готувати млинцевий салат. Приємного апетиту!
Млинцевий салат – це ситна і незвичайна закуска, яка дуже просто готується і викликає щирий захват у всіх дегустаторів. Різноманітність рецептів дозволить задовольнити будь-який, навіть самий вишуканий смак. Досить одного разу розібратися, як приготувати млинцевий салат, щоб він став обов’язковим учасником повсякденного раціону. Початківцям кулінарам допоможуть такі корисні поради:
- Щоб навіть перший млинець вийшов ідеально рівним, просто добре розігрійте сковороду з рослинним маслом, і лише потім додайте на неї тісто;
- Якщо до складу тесту ви вже додали рослинне масло, можете не змащувати сковороду перед кожним новим млинчиком;
- Млинців салату не потрібно так багато часу для просочення, як його листковим «колегам», тим не менш, перед тим, як подати до столу, краще залишити настоятися закуску хоча б на півгодини;
- Якщо ви використовуєте млинці як «мішечків», постарайтеся не робити їх занадто тонкими, адже під вантажем начинки вони можуть порватися;
- Для м’ясних начинок можна зробити млинці з додаванням цукру. Легкий солодкуватий присмак відмінно доповнить страву.