Млинцевий салат

Млинцевий салат з куркою в мішечках

Салат в млинцевих мішечках виглядає дуже вишукано і незвично. Така закуска стане прекрасно ідеєю для святкового застілля. Можна відразу подати її порційно кожному гостю, або ж винести на загальному блюді. Начинка для мішечків готується приблизно так само, як жульєн, тому можна подати салат навіть в гарячому вигляді. Зелена цибуля знадобиться для скріплення мішечків – їм потрібно буде просто зав’язати млинці, як показано на фото.
Інгредієнти:

  • 3 яйця;
  • 1 ½ склянки борошна;
  • ½ Склянки води;
  • ½ Склянки рослинного масла;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 2 склянки молока;
  • 1 цибулина;
  • 500 г грибів;
  • 100 г сметани;
  • 200 г курячого філе;
  • Зелена цибуля;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • У миску розбити яйця, додати цукор і сіль, добре збити.
  • Ввести в яєчну масу половину борошна і половину молока, змішати до однорідності.
  • Додати другу частину борошна і молока, ще раз перемішати.
  • Влити в тісто олію, довести до однорідності.
  • Залишити тісто на 1 годину при кімнатній температурі.
  • Добре розігріти сковороду і обсмажити на ній тонкі млинці з двох сторін.
  • Нарізати пластинками гриби, цибулю – півкільцями.
  • На сковороді розігріти олію, смажити гриби з цибулею до випаровування рідини.
  • Куряче філе нарізати дрібними шматочками і додати до грибів.
  • Коли філе стане рум’яним, додати сіль, перець і борошно.
  • Влити в сковороду воду і дочекатися, поки вона закипить.
  • Зняти начинку з вогню і дати їй трохи охолонути.
  • У середину кожного млинця викласти начинку, згорнути блін мішечком і зав’язати його пір’їнкою зеленого лука.