Млинцевий салат з куркою в мішечках
Салат в млинцевих мішечках виглядає дуже вишукано і незвично. Така закуска стане прекрасно ідеєю для святкового застілля. Можна відразу подати її порційно кожному гостю, або ж винести на загальному блюді. Начинка для мішечків готується приблизно так само, як жульєн, тому можна подати салат навіть в гарячому вигляді. Зелена цибуля знадобиться для скріплення мішечків – їм потрібно буде просто зав’язати млинці, як показано на фото.
Інгредієнти:
- 3 яйця;
- 1 ½ склянки борошна;
- ½ Склянки води;
- ½ Склянки рослинного масла;
- 3 ст. л. цукру;
- 2 склянки молока;
- 1 цибулина;
- 500 г грибів;
- 100 г сметани;
- 200 г курячого філе;
- Зелена цибуля;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- У миску розбити яйця, додати цукор і сіль, добре збити.
- Ввести в яєчну масу половину борошна і половину молока, змішати до однорідності.
- Додати другу частину борошна і молока, ще раз перемішати.
- Влити в тісто олію, довести до однорідності.
- Залишити тісто на 1 годину при кімнатній температурі.
- Добре розігріти сковороду і обсмажити на ній тонкі млинці з двох сторін.
- Нарізати пластинками гриби, цибулю – півкільцями.
- На сковороді розігріти олію, смажити гриби з цибулею до випаровування рідини.
- Куряче філе нарізати дрібними шматочками і додати до грибів.
- Коли філе стане рум’яним, додати сіль, перець і борошно.
- Влити в сковороду воду і дочекатися, поки вона закипить.
- Зняти начинку з вогню і дати їй трохи охолонути.
- У середину кожного млинця викласти начинку, згорнути блін мішечком і зав’язати його пір’їнкою зеленого лука.