Млинцевий салат

Млинцевий салат з копченою ковбасою

Дуже смачним поєднанням вважаються солоні млинці і копчена ковбаса. Такий салат виходить ситним і поживним, та й виглядає він дуже цікаво. Замість крохмалю для тесту також підійде рисова мука. При бажанні копчену ковбасу можна замінити вареною, але краще брати ту, в якій не трапляються шматочки сала. В рецепті також знадобиться вода. Її потрібно додати стільки, щоб тісто стало по консистенції як сметана.
Інгредієнти:

  • 350 г копченої ковбаси;
  • 5 яєць;
  • 1 болгарський перець;
  • 3 ст. л. крохмалю;
  • 150 г майонезу;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 2 ст. л. свіжої зелені;
  • 2 цибулини;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Змішати яйця, крохмаль і дрібку солі, трохи збити.
  • Додати воду і довести тісто до потрібної консистенції.
  • Випікати млинці на олії, обсмажуючи з обох боків до рум’яності.
  • Готовим млинців дати трохи охолонути, потім згорнути їх у рулетики.
  • Нарізати рулети невеликими шматочками.
  • Нарізати кубиками болгарський перець і цибулю, ковбасу подрібнити соломкою.
  • З’єднати ковбасу та овочі з млинцями, заправити салат майонезом, посолити і поперчити.
  • Все перемішати, посипати зеленню і дати салату трохи настоятися.