Млинцевий салат з копченою ковбасою
Дуже смачним поєднанням вважаються солоні млинці і копчена ковбаса. Такий салат виходить ситним і поживним, та й виглядає він дуже цікаво. Замість крохмалю для тесту також підійде рисова мука. При бажанні копчену ковбасу можна замінити вареною, але краще брати ту, в якій не трапляються шматочки сала. В рецепті також знадобиться вода. Її потрібно додати стільки, щоб тісто стало по консистенції як сметана.
Інгредієнти:
- 350 г копченої ковбаси;
- 5 яєць;
- 1 болгарський перець;
- 3 ст. л. крохмалю;
- 150 г майонезу;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- 2 ст. л. свіжої зелені;
- 2 цибулини;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Змішати яйця, крохмаль і дрібку солі, трохи збити.
- Додати воду і довести тісто до потрібної консистенції.
- Випікати млинці на олії, обсмажуючи з обох боків до рум’яності.
- Готовим млинців дати трохи охолонути, потім згорнути їх у рулетики.
- Нарізати рулети невеликими шматочками.
- Нарізати кубиками болгарський перець і цибулю, ковбасу подрібнити соломкою.
- З’єднати ковбасу та овочі з млинцями, заправити салат майонезом, посолити і поперчити.
- Все перемішати, посипати зеленню і дати салату трохи настоятися.