Маринад з ківі для шашлику з свинини
Фото маринаду з ківі для шашлику з свинини
Відмінний варіант маринаду без додавання оцту. Важливо не залишати м’ясо в тарілці з ківі довше, ніж на 30 хвилин. У цьому фрукті міститься занадто багато кислоти, яка буде шкідлива шашлику у великій кількості. Маринад підійде для будь-якого виду м’яса, розрахований приблизно на 2,5 кг. Подавати шашлик з свинини рекомендується з негострим кетчупом і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
- 4 ківі;
- 6 цибулин;
- 200 г майонезу;
- 3 лаврових листа;
- Спеції для шашлику;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізати кільцями і посолити.
- Ретельно перемішати цибулю руками, щоб він пустив сік.
- М’ясо викласти в глибоку миску, додати спеції, лавровий лист і цибулю.
- Нарізати кружечками ківі, змішати з майонезом.
- Перекласти ківі в загальну миску і добре перешкодити.
- Прибрати м’ясо в холодильник на 30 хвилин.