Маринад для шашлику

Маринад з ківі для шашлику з свинини

Фото маринаду з ківі для шашлику з свинини

Відмінний варіант маринаду без додавання оцту. Важливо не залишати м’ясо в тарілці з ківі довше, ніж на 30 хвилин. У цьому фрукті міститься занадто багато кислоти, яка буде шкідлива шашлику у великій кількості. Маринад підійде для будь-якого виду м’яса, розрахований приблизно на 2,5 кг. Подавати шашлик з свинини рекомендується з негострим кетчупом і свіжою зеленню.
Інгредієнти:

  • 4 ківі;
  • 6 цибулин;
  • 200 г майонезу;
  • 3 лаврових листа;
  • Спеції для шашлику;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Цибулю нарізати кільцями і посолити.
  • Ретельно перемішати цибулю руками, щоб він пустив сік.
  • М’ясо викласти в глибоку миску, додати спеції, лавровий лист і цибулю.
  • Нарізати кружечками ківі, змішати з майонезом.
  • Перекласти ківі в загальну миску і добре перешкодити.
  • Прибрати м’ясо в холодильник на 30 хвилин.