Манна каша на молоці без грудочок
Фото манної каші на молоці без грудочок
Найчастіше діти (та й дорослі) відмовляються їсти манну кашу з-за присутності в ній неприємних грудочок. Щоб їх уникнути, важливо точно слідувати рецептом, дотримуючись пропорції інгредієнтів. Кашу варимо на молоці, але з невеликим додаванням води.
Інгредієнти:
- ½ Склянки молока;
- ¼ Склянки води;
- 3 ч. л. манної крупи;
- 1 щіпка солі;
- Цукор;
- Вершкове масло.
Спосіб приготування:
- В одну каструльку налити воду і молоко.
- Засипати манну крупу і дати їй розбухнути протягом 10 хвилин.
- Ретельно перемішати вміст каструльку, відокремивши манку від дна;
- Додати трохи солі і цукру за смаком, ще раз перемішати.
- Поставити каструльку на маленький вогонь.
- Перемішувати манку приблизно 1 раз в хвилину, довести до кипіння.
- Постійно помішуючи кашу, варити ще 3 хвилини.