Рідка манна каша з бананом на молоці
Багато воліють рідку манну кашу, особливо якщо мова йде про самих юних гурманів. Задовольнити їх смак зовсім не складно, головне дотримуватися вказаних пропорцій. З бананом манна каша виходить надзвичайно смачною і ароматною. Кількість цукру можна міняти на свій розсуд. Все залежить від ваших уподобань і того, наскільки солодкі вам попалися фрукти. При бажанні банани можна нарізати кубиками або тонкими кружечками, але краще все ж скористатися блендером, щоб не порушити консистенцію страви.
Інгредієнти:
- 1 л молока;
- 50 г вершкового масла;
- 200 г манної крупи;
- 3 ст. л. цукру;
- 2 банана.
Спосіб приготування:
- Молоко вилити в каструлю і довести до кипіння.
- Додати манну крупу, варити кашу 2 хвилини, постійно помішуючи.
- У каструльку засипати цукор і добре перемішати манку, зняти з вогню.
- Накрити каструльку кришкою і дати трохи настоятися каші.
- За допомогою блендера до однорідності збити банани і розм’якшене вершкове масло.
- Бананову масу додати манну кашу і ще раз перемішати.