Манна каша на молоці

Рідка манна каша з бананом на молоці

Багато воліють рідку манну кашу, особливо якщо мова йде про самих юних гурманів. Задовольнити їх смак зовсім не складно, головне дотримуватися вказаних пропорцій. З бананом манна каша виходить надзвичайно смачною і ароматною. Кількість цукру можна міняти на свій розсуд. Все залежить від ваших уподобань і того, наскільки солодкі вам попалися фрукти. При бажанні банани можна нарізати кубиками або тонкими кружечками, але краще все ж скористатися блендером, щоб не порушити консистенцію страви.
Інгредієнти:

  • 1 л молока;
  • 50 г вершкового масла;
  • 200 г манної крупи;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 2 банана.

Спосіб приготування:

  • Молоко вилити в каструлю і довести до кипіння.
  • Додати манну крупу, варити кашу 2 хвилини, постійно помішуючи.
  • У каструльку засипати цукор і добре перемішати манку, зняти з вогню.
  • Накрити каструльку кришкою і дати трохи настоятися каші.
  • За допомогою блендера до однорідності збити банани і розм’якшене вершкове масло.
  • Бананову масу додати манну кашу і ще раз перемішати.