Макарони по-флотськи з фаршем

Макарони по-флотськи з яловичим фаршем в мультиварці

Приготування макаронів по-флотськи можна з легкістю довірити мультиварці. Вийде дуже поживна страва, макарони відмінно просочаться м’ясним соком і стануть дуже м’якими і смачними. Води потрібно додати в каструлю мультиварки стільки, щоб вона була нижче верхнього шару макаронів приблизно на півсантиметра. Якщо у вашій моделі не передбачений режим «Гречка», можна включити «Варіння» або «Випічку». Не рекомендується використовувати програму «Плов», оскільки при її роботі макарони часто прилипають до дна мультиварки.
Інгредієнти:

  • 300 г макаронів;
  • 300 г яловичого фаршу;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 л води;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • 1 цибулина;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Дрібно нарізати цибулю кубиками, змастити чашу мультиварки маслом.
  • Викласти в каструлю лук і додати до нього пропущений через прес часник.
  • Включити режим «Смаження» і обсмажувати цибулю з часником 5 хвилин.
  • Додати в каструлю мультиварки яловичий фарш і добре все перемішати.
  • Обсмажувати фарш, періодично помішуючи,15 хвилин в тому ж режимі.
  • Додати макарони, сіль, перець за смаком.
  • Перемішати фарш з макаронами і залити все водою.
  • Готувати макарони по-флотськи з фаршем 15 хвилин в режимі «Гречка».
  • Ще раз добре перемішати вміст мультиварки, при необхідності досолити.
  • Залишити готову страву ще на 10-15 хвилин в режимі «Підігрів».

Тепер ви знаєте, як готувати макарони по-флотськи з фаршем. Приємного апетиту!
Макарони по-флотськи з фаршем – що може бути простіше в плані приготування і підбору інгредієнтів? Тим не менш, зробити це блюдо не просто смачним, але ще й цікавим може далеко не кожна господиня. Щоб здивувати своїх домочадців, потрібно прислухатися до наступних порад, як приготувати макарони по-флотськи з фаршем:

  • Краще не довіряти приготування фаршу магазинам і супермаркетам. Смачніше всього вийде блюдо, якщо ви самостійно перекрутіть м’ясо;
  • Краще всього використовувати для приготування макаронів по-флотськи макаронні вироби з твердих сортів. Інші можуть втратити форму в процесі варіння;
  • Щоб макарони по-флотськи вийшли ще більш смачними, замість води можна готувати на м’ясному бульйоні;
  • Якщо ви хочете додати макарони з фаршем твердий сир, зробіть це в самому кінці приготування, але так, щоб страва була ще гарячим;
  • Ідеальним варіантом м’ясної начинки для макаронів по-флотськи буде змішаний свино-яловичий фарш;
  • Не рекомендується використовувати для приготування страви занадто тонкі сорти макаронів – вони просто перетворяться в неаппетитную кашу.