Макарони по-флотськи з фаршем

Макарони по-флотськи з курячим фаршем і грибами

Курячий фарш – це не найкращий вибір для макаронів по-флотськи, адже це блюдо повинне бути соковитим і поживним. Тим не менше з додаванням грибів смаковий баланс буде відновлено, і багатьом сподобається саме такий варіант цього ласощі. Крім того, калорійність макаронів по-флотськи з куркою трохи знижується, а овочі додають свіжості і легкості. Можна також додати помідори і твердий сир, якщо захочеться урізноманітнити рецепт. Для приготування підійдуть лісові гриби, а також гливи або печериці, які можна без зусиль знайти в супермаркеті.
Інгредієнти:

  • 250 р макаронів;
  • 150 г грибів;
  • 150 г курячого фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 1 болгарський перець;
  • 1 морква;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • ½ Пучка петрушки;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати цибулю кубиками, болгарський перець – соломкою, моркву натерти.
  • Фарш посолити і поперчити за смаком.
  • Гриби нарізати невеликими шматочками (можна пластинками).
  • Обсмажити до готовності цибулю на рослинній олії.
  • На окремій сковороді смажити морква 5 хвилин, потім додати до нього гриби і болгарський перець.
  • Обсмажувати гриби до повного випаровування рідини, в кінці додати подрібнену зелень.
  • Прибрати овочі з грибами зі сковорідки, а на їх місце викласти курячий фарш.
  • Часто помішуючи, довести фарш до готовності, в той же час до напівготовності зварити макарони.
  • В одну глибоку сковороду викласти всі інгредієнти, посолити їх і поперчити.
  • Додати воду так, щоб вона трохи не діставала до верху страви.
  • Ретельно перемішати вміст сковороди і тушкувати все на середньому вогні, поки повністю не випарується вода.