Макарони по-флотськи з курячим фаршем і грибами
Курячий фарш – це не найкращий вибір для макаронів по-флотськи, адже це блюдо повинне бути соковитим і поживним. Тим не менше з додаванням грибів смаковий баланс буде відновлено, і багатьом сподобається саме такий варіант цього ласощі. Крім того, калорійність макаронів по-флотськи з куркою трохи знижується, а овочі додають свіжості і легкості. Можна також додати помідори і твердий сир, якщо захочеться урізноманітнити рецепт. Для приготування підійдуть лісові гриби, а також гливи або печериці, які можна без зусиль знайти в супермаркеті.
Інгредієнти:
- 250 р макаронів;
- 150 г грибів;
- 150 г курячого фаршу;
- 1 цибулина;
- 1 болгарський перець;
- 1 морква;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- ½ Пучка петрушки;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Нарізати цибулю кубиками, болгарський перець – соломкою, моркву натерти.
- Фарш посолити і поперчити за смаком.
- Гриби нарізати невеликими шматочками (можна пластинками).
- Обсмажити до готовності цибулю на рослинній олії.
- На окремій сковороді смажити морква 5 хвилин, потім додати до нього гриби і болгарський перець.
- Обсмажувати гриби до повного випаровування рідини, в кінці додати подрібнену зелень.
- Прибрати овочі з грибами зі сковорідки, а на їх місце викласти курячий фарш.
- Часто помішуючи, довести фарш до готовності, в той же час до напівготовності зварити макарони.
- В одну глибоку сковороду викласти всі інгредієнти, посолити їх і поперчити.
- Додати воду так, щоб вона трохи не діставала до верху страви.
- Ретельно перемішати вміст сковороди і тушкувати все на середньому вогні, поки повністю не випарується вода.