Куряча грудка в клярі в сухарях на сковороді
Панірувальні сухарі яйце дозволяють зробити курку дуже соковитою, а також «прикрасити» її хрусткою скоринкою. Паприка зробить відбивні ще більш цікавими на смак, так і зовні трохи урізноманітнює блюдо. Таку грудку можна дозволити собі навіть під час дієти, особливо якщо вибрати в якості гарніру свіжі овочі.
Інгредієнти:
- 1 кг курячого філе;
- 1 склянку панірувальних сухарів;
- 1 ½ ст. л. майонезу;
- 1 яйце;
- 1 ст. л. солодкої паприки;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Курячу грудку розділити на порційні шматочки.
- Кожен шматочок відбити, посолити і поперчити з двох сторін.
- В одній тарілці змішати яйце і майонез, в іншій – панірувальні сухарі і паприку.
- Рослинне масло вилити на сковороду сильно розігріти.
- Опустити відбивні в кляр, потім обваляти в сухарях з паприкою з двох сторін.
- Смажити курячу грудку в клярі по 5 хвилин з кожної сторони.