Куряча грудка в клярі

Куряча грудка в клярі в сухарях на сковороді

Панірувальні сухарі яйце дозволяють зробити курку дуже соковитою, а також «прикрасити» її хрусткою скоринкою. Паприка зробить відбивні ще більш цікавими на смак, так і зовні трохи урізноманітнює блюдо. Таку грудку можна дозволити собі навіть під час дієти, особливо якщо вибрати в якості гарніру свіжі овочі.
Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе;
  • 1 склянку панірувальних сухарів;
  • 1 ½ ст. л. майонезу;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. солодкої паприки;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Курячу грудку розділити на порційні шматочки.
  • Кожен шматочок відбити, посолити і поперчити з двох сторін.
  • В одній тарілці змішати яйце і майонез, в іншій – панірувальні сухарі і паприку.
  • Рослинне масло вилити на сковороду сильно розігріти.
  • Опустити відбивні в кляр, потім обваляти в сухарях з паприкою з двох сторін.
  • Смажити курячу грудку в клярі по 5 хвилин з кожної сторони.