Куряча грудка в клярі

Соковиті відбивні з курячого філе в клярі

Дуже простий кляр, який допоможе зберегти весь сік усередині м’яса. В результаті вийде дуже м’яке, буквально тане в роті ласощі. Приправу можна взяти будь-яку, наприклад, що-небудь на зразок «Маггі». Консистенція кляру повинна нагадувати тісто для оладок або густу сметану. Можливо, для цього потрібно буде трохи зменшити кількість борошна або ж навпаки – збільшити. Майонез підійде будь-який, можна також використовувати різні соуси на основі майонезу.
Інгредієнти:

  • 1 куряча грудка;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 1 яйце;
  • 3 ст. л. борошна;
  • Приправа для курки;
  • Рослинна олія;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати грудку на рівні шматочки і кожен з них відбити з двох сторін.
  • Кожну відбивну посолити і поперчити.
  • У глибокій мисочці з’єднати яйце і майонез, додати спеції за смаком.
  • Ввести в тісто борошно, все перемішати до повної однорідності.
  • Розігріти на сковороді рослинне масло.
  • Відбивні занурити в кляр, потім разу ж відправити на сковорідку.
  • Смажити курячу грудку в клярі з обох боків до золотистого кольору.