Соковиті відбивні з курячого філе в клярі
Дуже простий кляр, який допоможе зберегти весь сік усередині м’яса. В результаті вийде дуже м’яке, буквально тане в роті ласощі. Приправу можна взяти будь-яку, наприклад, що-небудь на зразок «Маггі». Консистенція кляру повинна нагадувати тісто для оладок або густу сметану. Можливо, для цього потрібно буде трохи зменшити кількість борошна або ж навпаки – збільшити. Майонез підійде будь-який, можна також використовувати різні соуси на основі майонезу.
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка;
- 2 ст. л. майонезу;
- 1 яйце;
- 3 ст. л. борошна;
- Приправа для курки;
- Рослинна олія;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Нарізати грудку на рівні шматочки і кожен з них відбити з двох сторін.
- Кожну відбивну посолити і поперчити.
- У глибокій мисочці з’єднати яйце і майонез, додати спеції за смаком.
- Ввести в тісто борошно, все перемішати до повної однорідності.
- Розігріти на сковороді рослинне масло.
- Відбивні занурити в кляр, потім разу ж відправити на сковорідку.
- Смажити курячу грудку в клярі з обох боків до золотистого кольору.