Курячі сердечка – 10 покрокових рецептів приготування з фото покроково

Як приготувати курячі сердечка в мультиварці?

Дуже соковиті і добре протушкувалися курячі сердечка ви з легкістю можете приготувати за допомогою мультиварки. Завдяки рівномірному розподілу температури всередині чаші, страва буде рівномірно прогріватися і залишиться дуже соковитим, зберігши в собі весь сік.

Інгредієнти:

  • Серця курячі – 0,5 кг.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста білий – 3 шт.
  • Сметана (20%) – 1 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Перець мелений – за смаком
  • Зелень сушена – 2 ч. л.

Процес приготування:

  • Підготовка субпродукту – це найважливіша частина в приготуванні ароматного і соковитого страви. Серця треба промити самим ретельним чином, після чого акуратно очистити їх від пліви і жиру. Після того як ви очистите всі сердечка, можете розрізати їх навпіл або дрібніше. А можете залишити цілі.
  • Наберіть в чашу мультиварки рослинне масло і включіть режим «Смаження м’яса» на десять хвилин. Опустіть у чашу курячі серця і обсмажуйте їх з усіх боків до золотистої скоринки.
  • Поки сердечка підрум’янюються в маслі, очистіть і вимийте цибулю з морквою. Морквину дуже дрібно поріжте або натріть її на середній тертці. Морква покладіть в чашу мультиварки до обсмаженою сердечком і включіть режим «Смаження овочів» ще на десять хвилин. Перемішайте продукти і закрийте кришку приладу.
  • Після цього наріжте кільцями або півкільцями ріпчасту цибулю і відправте його в мультиварку до морквині з сердечками. Перемішайте інгредієнти і продовжуйте готувати їх, закривши кришку, до закінчення режиму роботи мультиварки.
  • Після того як мультиварка подасть сигнал про закінчення програми, покладіть в чашу сметану. Додайте сіль, перець, мелену сушену зелень і ретельно перемішайте інгредієнти. Влийте в каструлю стільки води, щоб соус повністю покрив серця. Увімкніть режим «Гасіння» на одну годину і закрийте кришку приладу.
  • При необхідності долийте в каструлю трохи води під час приготування, щоб страва не пересохло і добре потушилось. Готовим сердець дайте настоятися протягом десяти хвилин і подавайте до столу.