Курячі котлети рубані

Рубані котлети з курячих грудок з грибами

Такі котлети дуже апетитно пахнуть, та й виглядають справжнім королівським частуванням. Надати їм нові відтінки смаку можна, експериментуючи з різними приправами для курки. Також при необхідності слід додати у фарш столову ложку борошна, якщо він вийшов дуже рідким.
Інгредієнти:

  • 500 г курячих грудок;
  • 300 г печериць;
  • 3 ст. л. сметани;
  • 1 яйце;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Як можна дрібніше нарізати промиті печериці і курячі грудки, викласти в загальну тарілку.
  • Додати до м’яса і грибів яйце, добре перемішати фарш.
  • Вміст тарілки посолити і поперчити за смаком, заправити сметаною.
  • Зліпити з фаршу порційні котлетки і викласти їх на сковороду з рослинним маслом.
  • Смажити котлети з грибами на середньому вогні до апетитної рум’яної скоринки.