Рубані котлети з курячих грудок з грибами
Такі котлети дуже апетитно пахнуть, та й виглядають справжнім королівським частуванням. Надати їм нові відтінки смаку можна, експериментуючи з різними приправами для курки. Також при необхідності слід додати у фарш столову ложку борошна, якщо він вийшов дуже рідким.
Інгредієнти:
- 500 г курячих грудок;
- 300 г печериць;
- 3 ст. л. сметани;
- 1 яйце;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Як можна дрібніше нарізати промиті печериці і курячі грудки, викласти в загальну тарілку.
- Додати до м’яса і грибів яйце, добре перемішати фарш.
- Вміст тарілки посолити і поперчити за смаком, заправити сметаною.
- Зліпити з фаршу порційні котлетки і викласти їх на сковороду з рослинним маслом.
- Смажити котлети з грибами на середньому вогні до апетитної рум’яної скоринки.