Вегетаріанські котлети з капусти і картоплі
Для любителів вегетаріанської їжі важливо, щоб страва була не тільки смачним, але і корисним. Котлети з капустою і картоплею складуть гідну конкуренцію будь-якої м’ясної страви і стануть ідеальним варіантом для ситного обіду або вечері. Гарнір до них готувати не обов’язково, достатньо придумати смачний соус.
Інгредієнти:
- 300 г капусти;
- 300 г картоплі;
- 2 цибулини;
- 50 г панірувальних сухарів;
- 1 яйце;
- 1 ст. л. вершкового масла;
- 70 мл води;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Дрібно нарізати ріпчасту цибулю і капусту, викласти на сковороду і залити водою.
- Тушкувати овочі на середньому вогні 10 хвилин, посолити і поперчити.
- Картоплю відварити, потовкти і остудити, перекласти до капусти.
- Додати вершкове масло і яйце, перемішати і зробити круглі котлетки.
- Кожну котлету обваляти в сухарях і смажити до золотистого кольору з обох сторін.