Котлети з капусти

Вегетаріанські котлети з капусти і картоплі

Для любителів вегетаріанської їжі важливо, щоб страва була не тільки смачним, але і корисним. Котлети з капустою і картоплею складуть гідну конкуренцію будь-якої м’ясної страви і стануть ідеальним варіантом для ситного обіду або вечері. Гарнір до них готувати не обов’язково, достатньо придумати смачний соус.
Інгредієнти:

  • 300 г капусти;
  • 300 г картоплі;
  • 2 цибулини;
  • 50 г панірувальних сухарів;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 70 мл води;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Дрібно нарізати ріпчасту цибулю і капусту, викласти на сковороду і залити водою.
  • Тушкувати овочі на середньому вогні 10 хвилин, посолити і поперчити.
  • Картоплю відварити, потовкти і остудити, перекласти до капусти.
  • Додати вершкове масло і яйце, перемішати і зробити круглі котлетки.
  • Кожну котлету обваляти в сухарях і смажити до золотистого кольору з обох сторін.