Котлети з квашеної білокачанної капусти
Для цього рецепта знадобиться приблизно півлітрова банка квашеної капусти. Оскільки вона сама по собі містить досить солі і спецій, страву можна нічим не приправляти. Часник додається за бажанням. Якщо капуста вийшла трохи кислуватою, варто її промити під проточною водою і дати рідини гарненько стекти.
Інгредієнти:
- 300 г квашеної капусти;
- 1 цибулина;
- 1 яйце;
- 50 г манної крупи;
- 1 щіпка соди;
- 2 щіпки цукру;
- 2 зубчики часнику.
Спосіб приготування:
- Змішати яйце і манну крупу, залишити на 10 хвилин до набухання.
- Капусту викласти в глибоку тарілку, додати подрібнений часник і цибулю.
- Додати до овочів яйце з манкою, цукор і соду, ретельно перемішати.
- Важливими руками зліпити невеликі котлетки і обсмажити їх з двох сторін на сковороді.