Котлети з капусти

Котлети з квашеної білокачанної капусти

Для цього рецепта знадобиться приблизно півлітрова банка квашеної капусти. Оскільки вона сама по собі містить досить солі і спецій, страву можна нічим не приправляти. Часник додається за бажанням. Якщо капуста вийшла трохи кислуватою, варто її промити під проточною водою і дати рідини гарненько стекти.
Інгредієнти:

  • 300 г квашеної капусти;
  • 1 цибулина;
  • 1 яйце;
  • 50 г манної крупи;
  • 1 щіпка соди;
  • 2 щіпки цукру;
  • 2 зубчики часнику.

Спосіб приготування:

  • Змішати яйце і манну крупу, залишити на 10 хвилин до набухання.
  • Капусту викласти в глибоку тарілку, додати подрібнений часник і цибулю.
  • Додати до овочів яйце з манкою, цукор і соду, ретельно перемішати.
  • Важливими руками зліпити невеликі котлетки і обсмажити їх з двох сторін на сковороді.