Курячі котлети з кабачків і моркви
Легкі і корисні котлети, в яких кількість овочів практично таке ж, як і м’яса. Якщо не смажити котлети, а скористатися пароваркою, блюдо вийде дієтичним. Для подрібнення м’яса і овочів також можна використовувати блендер.
Інгредієнти:
- 400 г курячого філе;
- 100 г моркви;
- 250 г кабачка;
- 2 яйця;
- 1 пучок кропу;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Промити овочі та м’ясо, порізати на великі шматки.
- Прокрутити філе через м’ясорубку, овочі натерти на крупній тертці.
- Змішати фарш, кабачки і моркву.
- Кріп дрібно нарізати і додати в загальне блюдо, перемішати.
- Розбити в миску з фаршем яйця, додати чайну ложку солі і щіпку чорного перцю, ще раз перемішати.
- Вологими руками зліпити невеликі котлети і обсмажувати на рослинному маслі до золотистого кольору.