Котлети з кабачків – рецепти з фото

Курячі котлети з кабачків і моркви

Легкі і корисні котлети, в яких кількість овочів практично таке ж, як і м’яса. Якщо не смажити котлети, а скористатися пароваркою, блюдо вийде дієтичним. Для подрібнення м’яса і овочів також можна використовувати блендер.
Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе;
  • 100 г моркви;
  • 250 г кабачка;
  • 2 яйця;
  • 1 пучок кропу;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Промити овочі та м’ясо, порізати на великі шматки.
  • Прокрутити філе через м’ясорубку, овочі натерти на крупній тертці.
  • Змішати фарш, кабачки і моркву.
  • Кріп дрібно нарізати і додати в загальне блюдо, перемішати.
  • Розбити в миску з фаршем яйця, додати чайну ложку солі і щіпку чорного перцю, ще раз перемішати.
  • Вологими руками зліпити невеликі котлети і обсмажувати на рослинному маслі до золотистого кольору.