Класична збірна м'ясна солянка

Смачна класична збірна м’ясна солянка в мультиварці

Якщо з якоїсь причини у вас немає можливості приготувати солянку на плиті, можете сміливо використовувати мультиварку. Смак страви від цього анітрошки не постраждає. При цьому ви завжди можете встановити потрібну програму і займатися своїми справами. Обов’язково візьміть три різних види копченостей. Підійде куряча грудка, шинку, мисливські ковбаски, балик, ковбаса салямі та ін.
Інгредієнти:

  • 500 г копченостей;
  • 6 солоних огірків;
  • 4 часточки лимона;
  • 2 ст. л. томатної пасти;
  • 2 лаврових листа;
  • 1 цибулина;
  • 5 картоплин;
  • 2 ст. л. маслин;
  • 30 мл рослинного масла.

Спосіб приготування:

  • Дрібно порізати цибулю, змастити чашу мультиварки, включити режим «Випічка».
  • Викласти цибулю в чашу і смажити 5-7 хвилин.
  • Нарізати копченості соломкою або невеликими кубиками, додати до цибулі.
  • Заправити вміст мультиварки томатною пастою, перемішати.
  • Нарізати кубиками картоплю і засипати в чашу через 10 хвилин.
  • Залити в каструлю воду до самої верхньої смужки.
  • Натерти на дрібній тертці огірки, додати в суп ще через 10 хвилин.
  • Туди ж кинути лаврові листочки і готувати страву 15 хвилин в тому ж режимі.
  • Після сигналу викласти в солянку невеликі часточки лимона і маслини.