Смачна класична збірна м’ясна солянка в мультиварці
Якщо з якоїсь причини у вас немає можливості приготувати солянку на плиті, можете сміливо використовувати мультиварку. Смак страви від цього анітрошки не постраждає. При цьому ви завжди можете встановити потрібну програму і займатися своїми справами. Обов’язково візьміть три різних види копченостей. Підійде куряча грудка, шинку, мисливські ковбаски, балик, ковбаса салямі та ін.
Інгредієнти:
- 500 г копченостей;
- 6 солоних огірків;
- 4 часточки лимона;
- 2 ст. л. томатної пасти;
- 2 лаврових листа;
- 1 цибулина;
- 5 картоплин;
- 2 ст. л. маслин;
- 30 мл рослинного масла.
Спосіб приготування:
- Дрібно порізати цибулю, змастити чашу мультиварки, включити режим «Випічка».
- Викласти цибулю в чашу і смажити 5-7 хвилин.
- Нарізати копченості соломкою або невеликими кубиками, додати до цибулі.
- Заправити вміст мультиварки томатною пастою, перемішати.
- Нарізати кубиками картоплю і засипати в чашу через 10 хвилин.
- Залити в каструлю воду до самої верхньої смужки.
- Натерти на дрібній тертці огірки, додати в суп ще через 10 хвилин.
- Туди ж кинути лаврові листочки і готувати страву 15 хвилин в тому ж режимі.
- Після сигналу викласти в солянку невеликі часточки лимона і маслини.