Голубці в мультиварці

Заморожені пісні голубці в мультиварці

Фото №2. Рецепт заморожених пісних голубців в мультиварці

Зовсім не обов’язково, щоб голубці були саме з
м’ясною начинкою. Для тих, хто дотримується посту і не знає, як приготувати
смачне блюдо, стануть знахідкою голубці з грибами. Таким же чином можна
приготувати і покупні заморожені голубці, пропустивши основну частину цього
рецепту.
Інгредієнти:

  • 1 качанового салату;
  • 500 г печериць;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 3ст.л. рису;
  • Томатна паста;
  • Сіль, перець.

Як приготувати заморожені голубці в мультиварці:
1.
Гриби промити і видалити з них зайвий сміття, дрібно нарізати
яким зручним способом;
2.
Почистити і подрібнити цибулю;
3.
Моркву почистити, натерти на тертці;
4.
У каструлю налити трохи соняшникової олії і в
режимі «Випічка» обсмажити по черзі овочі і гриби;
5.
Ретельно промити рис;
6.
Змішати рис з смаженими овочами і печерицями;
7.
Салат розібрати на окремі листочки і обшпарити їх
окропом;
8.
Загорнути начинку в листя;
9.
Дати начинці охолонути і відправити голубці в морозильну
камеру;
10. Перед
тим, як готувати, голубці розморозити, мультиварку розігріти і змастити олією;
11. Томатну
пасту розвести у воді і додати приправи;
12. Викласти
голубці в чашу мультиварки і залити томатною пастою;
13. Включити
режим «Гасіння» і готує 40 хвилин.
Тепер ви знаєте, як готувати голубці в мультиварці. Приємного апетиту!
Голубці – чудове блюдо на кожен день. Як готувати
його в мультиварці, розбереться навіть людина, далека від премудростей кулінарії.
Щоб все вийшло з першого разу, краще прислухатися до думки
професіоналів:

  • Голубці можна легко перетворити в стратегічний запас,
    заготовивши їх заздалегідь і заморозивши в морозильній камері;
  • До заправки для голубців можна додати аджику і будь-які спеції
    за смаком;
  • Краще всього для голубців підійде молода капуста. Зазвичай
    вона з’являється на прилавках магазинів у весняний період;
  • Щоб блюдо вийшло дієтичним, овочі для начинки можна
    не обсмажувати, а для фаршу вибрати курятину;
  • Капустяне листя стануть еластичними, якщо їх обдати окропом.