Геркулесова каша

Геркулесова каша на молоці з фруктами і сиром

Поживна і корисна
геркулесова каша готується дуже
просто. Щоб трохи урізноманітнити
смак звичної вівсянки, додамо в неї
трохи фруктів та сиру. Відмінний
варіант ситного сніданку для всієї родини.
Можете покласти в кашу будь-які фрукти,
яким віддаєте перевагу.
Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці — 1
    стакан;
  • Банан — 1 шт.;
  • Молоко — 1 стакан;
  • Яблуко — 1 шт.;
  • Вода — 1 склянка;
  • Журавлина — 50 м (можна
    будь-які інші ягоди);
  • Груша — 1 шт.;
  • Масло вершкове —
    1 ст. ложка;
  • Сіль — щіпка.

Спосіб приготування:

  • У невелику каструлю
    вливаємо воду, доводимо до кипіння на
    плиті.
  • Всипаємо пластівці,
    перемішуємо. Варимо 5 хвилин.
  • Вливаємо в кашу гаряче
    молоко. Продовжуємо варити ще 5 хвилин,
    додаємо трохи солі.
  • Фрукти промиваємо,
    очищаємо від шкірки. Нарізаємо на невеликі
    шматочки.
  • Кашу знімаємо з плити,
    додаємо в неї сир і масло. Масу
    ретельно перемішуємо.
  • Додаємо до каші
    шматочки фруктів і знову перемішуємо.
  • Відразу подаємо до
    сніданку, прикрашаємо шматочками фруктів
    і ягід.