Геркулесова каша на молоці з фруктами і сиром
Поживна і корисна
геркулесова каша готується дуже
просто. Щоб трохи урізноманітнити
смак звичної вівсянки, додамо в неї
трохи фруктів та сиру. Відмінний
варіант ситного сніданку для всієї родини.
Можете покласти в кашу будь-які фрукти,
яким віддаєте перевагу.
Інгредієнти:
- Вівсяні пластівці — 1
стакан; - Банан — 1 шт.;
- Молоко — 1 стакан;
- Яблуко — 1 шт.;
- Вода — 1 склянка;
- Журавлина — 50 м (можна
будь-які інші ягоди); - Груша — 1 шт.;
- Масло вершкове —
1 ст. ложка; - Сіль — щіпка.
Спосіб приготування:
- У невелику каструлю
вливаємо воду, доводимо до кипіння на
плиті. - Всипаємо пластівці,
перемішуємо. Варимо 5 хвилин. - Вливаємо в кашу гаряче
молоко. Продовжуємо варити ще 5 хвилин,
додаємо трохи солі. - Фрукти промиваємо,
очищаємо від шкірки. Нарізаємо на невеликі
шматочки. - Кашу знімаємо з плити,
додаємо в неї сир і масло. Масу
ретельно перемішуємо. - Додаємо до каші
шматочки фруктів і знову перемішуємо. - Відразу подаємо до
сніданку, прикрашаємо шматочками фруктів
і ягід.