Чебуреки з м'ясом

Смачні чебуреки з м’ясом на кефірі

З кефірним тестом досить просто працювати, оскільки воно виходить дуже еластичним і дозволяє зробити тонкі коржі для чебуреків. Фарш зазвичай беруть змішаний (половина яловичини і половина свинини), але можна замінити його будь-яким іншим, що опинилися під рукою в момент приготування. 40-50 г борошна з рецепту піде на розкочування тіста для присипки столу і скалки.
Інгредієнти:

  • 1 склянку кефіру;
  • 1 яйце;
  • 400 г борошна;
  • 3 цибулини;
  • 500 г змішаного фаршу;
  • 6 ст. л. води;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • У миску для замішування тіста вилити кефір і вбити яйце, перешкодити.
  • Додати 350 г просіяного борошна і половину чайної ложки солі.
  • Замісити м’яке тісто і дати йому постояти 15 хвилин при кімнатній температурі.
  • Нарізати цибулю дуже дрібними кубиками і змішати з вже готовим фаршем, додати сіль і перець за смаком.
  • Вилити в начинку охолоджену воду, ще раз добре перемішати.
  • Поділити тісто на 10 заготовок і розкачати їх в тоненькі коржі.
  • Викласти збоку на кожен «млинець» фарш, зайнявши його приблизно на 1/3.
  • Згорнути чебуреки і защипнути краю, смажити до рум’яності з двох сторін.