Буженина в мультиварці

Буженина з яловичини в рукаві в мультиварці

Дуже просте у приготуванні блюдо, яке вигідно
заощадить гроші і час. Буженина з яловичини виходить більш сухий, ніж,
наприклад, з баранини або свинини, але цього можна уникнути, замаринувавши м’ясо
заздалегідь.
Інгредієнти:

  • 700г яловичини;
  • 1 морква;
  • 2ст.л. рослинної олії;
  • 2ч.л. гірчиці;
  • 1 головка часнику;
  • 1ч.л. спеції (за смаком);
  • 1ст.л. солі.

Спосіб приготування:
1.
М’ясо промити і дати йому обсохнути;
2.
Очистити часник від лушпиння і розділити на зубчики;
3.
Моркву почистити і нарізати довгими тонкими
брусочками;
4.
У м’ясі зробити ножем глибокі надрізи, помістити в них
часник і шматочки моркви;
5.
Змішати в мисочці 1 столову ложку рослинної олії,
спеції, сіль і гірчицю;
6.
Обмазати яловичину маринадом, загорнути в харчову плівку
і залишити мінімум на годину;
7.
Рослинне масло вилити в чашу мультиварки
і викласти м’ясо;
8.
Включити режим «Випічка» на 20 хвилин, потім перевернути
м’ясо і повторити програму;
9.
Переключити на «Гасіння» і готувати під закритою
кришкою 1,5 години.