Бефстроганов з свинини в сметанному соусі в мультиварці
Свинина, тушкована в мультиварці, просто не може вийти сухою або несмачною! Завдяки ніжному сметанному соусу ці м’ясні шматочки перетворяться на дивовижні ласощі і безсумнівно заслужать схвалення всіх членів сім’ї. Томатна паста в підливі надає цікавий кислуватий смак, але при бажанні її можна виключити, компенсувавши такою ж кількістю сметани.
Інгредієнти:
- 500 р свинини;
- 3 ст. л. сметани;
- 1 ст. л. томатної пасти;
- 2 ст. л. борошна;
- 1 стакан води;
- 1 цибулина;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- М’ясо ретельно промити і промокнути паперовою серветкою.
- У чашу мультиварки налити рослинне масло і запустити режим «Випічка».
- Нарізати свинину невеликими брусочками і викласти в каструлю.
- Обсмажувати м’ясо з усіх боків протягом 8-10 хвилин, потім посолити і поперчити.
- Цибулю почистити і нашаткувати півкільцями, засипати поверх м’яса.
- Вміст мультиварки добре перемішати і смажити ще 3 хвилини.
- Встановити режим «Гасіння», додати до свинини томатну пасту, борошно і сметану.
- Ще раз все добре перемішати і залити зазначеною кількістю води.
- При необхідності досолити блюдо і готувати 25 хвилин під закритою кришкою.