Бефстроганов з свинини

Бефстроганов з свинини в сметанному соусі в мультиварці

Свинина, тушкована в мультиварці, просто не може вийти сухою або несмачною! Завдяки ніжному сметанному соусу ці м’ясні шматочки перетворяться на дивовижні ласощі і безсумнівно заслужать схвалення всіх членів сім’ї. Томатна паста в підливі надає цікавий кислуватий смак, але при бажанні її можна виключити, компенсувавши такою ж кількістю сметани.
Інгредієнти:

  • 500 р свинини;
  • 3 ст. л. сметани;
  • 1 ст. л. томатної пасти;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 1 стакан води;
  • 1 цибулина;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • М’ясо ретельно промити і промокнути паперовою серветкою.
  • У чашу мультиварки налити рослинне масло і запустити режим «Випічка».
  • Нарізати свинину невеликими брусочками і викласти в каструлю.
  • Обсмажувати м’ясо з усіх боків протягом 8-10 хвилин, потім посолити і поперчити.
  • Цибулю почистити і нашаткувати півкільцями, засипати поверх м’яса.
  • Вміст мультиварки добре перемішати і смажити ще 3 хвилини.
  • Встановити режим «Гасіння», додати до свинини томатну пасту, борошно і сметану.
  • Ще раз все добре перемішати і залити зазначеною кількістю води.
  • При необхідності досолити блюдо і готувати 25 хвилин під закритою кришкою.