Запіканка з фаршем

Запіканка з пюре з фаршем в мультиварці

Запіканки в мультиварці готуються дуже просто, при цьому виходять нітрохи не гірше, ніж в духовці. Оскільки фарш попередньо обсмажується, час приготування залишиться тим же для будь-якого виду м’яса. Пюре не повинно бути рідким.
Інгредієнти:

  • 0,5 кг фаршу;
  • 2 цибулини;
  • 6 картоплин;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 3 яйця;
  • 100 г твердого сиру;
  • 100 г сметани;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Подрібнити цибулю, викласти в чашу мультиварки, змащену рослинним маслом.
  • Обсмажувати цибулю в режимі «Смаження» 5 хвилин.
  • У чашу додати фарш, сіль і перець, перешкодити.
  • Смажити фарш в тому ж режимі, поки він не змінить колір, потім перекласти його на тарілку.
  • З картоплі приготувати пюре.
  • На дно мультиварки викласти картопляне пюре, потім фарш.
  • Яйця збити зі сметаною і борошном, залити поверх запіканки і дати вбратися.
  • Посипати запіканку сиром і готувати 65 хвилин в режимі «Випічка».

Тепер ви знаєте, як готувати запіканка з фаршем. Приємного апетиту!
Запіканка з фаршем – це унікальна можливість поєднати всі продукти з холодильника в один поживний і дуже смачне блюдо. Завдяки різноманітності рецептів, кожен зможе вибрати свій улюблений варіант запіканки. Як приготувати її вдома, підкажуть досвідчені кулінари:

  • Якщо ви готуєте запіканку з картопляним пюре, обов’язково додайте в нього яйце, інакше вона може втратити форму;
  • Кожен шар запіканки потрібно обов’язково розрівняти ложкою і трохи утрамбувати, щоб блюдо вийшло цілісним;
  • Солити і перчити всі інгредієнти запіканки краще окремо під час попередньої підготовки;
  • Перед тим, як готувати, запіканці потрібно дати трохи постояти, щоб вона добре просочилася заправкою.