Запіканка в мультиварці

М’ясна запіканка з фаршем і овочами в мультиварці

Фото м’ясної запіканки з фаршем і овочами в мультиварці

М’ясні запіканки в мультиварці поларіс
виходять дуже ніжними, а саме м’ясо зберігає весь свій сік. Цей рецепт
розрахований на курячий фарш, крім того до нього входять овочі і рис, що перетворює
запіканку з фаршем в корисне і дуже ситне блюдо.
Інгредієнти:

  • 1 кг курячого фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 1 яйце;
  • 1 помідор;
  • 1 болгарський перець;
  • 1 склянку рису;
  • 1 стакан води;
  • Сіль.

Спосіб
приготування:

1.
Почистити овочі, нарізати цибулю, перець і помідори
кубиками. Моркву потерти на крупній тертці;
2.
Обсмажити овочі на сковороді, додавши трохи
рослинної олії;
3.
У глибоку тарілку викласти готовий фарш, додати
овочі і рис, сире яйце;
4.
Посолити і ретельно перемішати;
5.
У каструлю налити рослинне масло і викласти весь
фарш цілком;
6.
Вибрати режим «Випічка» і запікати 1 годину 20 хвилин;
7.
Злити зайву рідину і подавати до столу.
Тепер ви знаєте, як готувати запіканку в мультиварці. Приємного апетиту!
Запіканка – це блюдо, яке дійсно може задовольнити будь-які
смакові переваги. Для цього достатньо лише вибрати свій унікальний
рецепт. Втім, яку б запіканку ви не готували, вам знадобиться кілька секретів
приготування:

  • Запіканку прийнято подавати гарячою, тим не менш, остигле блюдо більше
    розкриває смакові відтінки, тому не поспішайте нести її до столу;
  • Чим дрібніше будуть інгредієнти для запіканки, тим краще вона пропечеться;
  • Будьте обережні при використанні мультиварки – ємність для випічки
    повинна бути ідеально сухий зовні;
  • Начинку для запіканки можна придумати самостійно, відштовхуючись від
    однією з запропонованих основ: рису, макаронів, картоплі, гречки тощо;
  • В
    мультиварці ідеально виходять омлети, тому в запіканку можна
    сміливо додавати подібні яєчні суміші.