Рубаний шніцель зі свинини на сковороді
Хоча для шніцеля прийнято використовувати свинину у вигляді фаршу, ніхто не забороняє просто дрібно порубати ножем. Такий спосіб приготування дозволить більш повно відчути смак і консистенцію м’яса, при цьому в рецепт не потрібно вносити жодних змін. В якості різноманітності можна приготувати шніцель з беконом і яєчнею, що напевно припаде до смаку навіть самим суворим гурманам.
Інгредієнти:
- 500 р свинини;
- 8 шматочків бекону;
- 5 яєць;
- 4 пір’їнки зеленої цибулі;
- Панірувальні сухарі;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Обсмажити бекон до рум’яної скоринки на сухій сковороді.
- Свинину промити, видалити прожилки і плівки, нарізати дуже дрібними кубиками.
- Додати в отриманий фарш одне яйце і жменю панірувальних сухарів, перемішати.
- На сковороду, де готувався бекон, налити рослинне масло і добре розігріти.
- Сформувати з свинини 4 плоских шніцеля і викласти їх на сковороду.
- Смажити шніцелі до рум’яної скоринки з двох сторін (приблизно по 10 хвилин на кожну).
- З кожного яйця зробити яєчню і викласти на тарілку разом зі шніцелями.
- До кожного шматочка м’яса додати 2 шматочка бекону і перо зеленого лука.