Шніцель зі свинини

Рубаний шніцель зі свинини на сковороді

Хоча для шніцеля прийнято використовувати свинину у вигляді фаршу, ніхто не забороняє просто дрібно порубати ножем. Такий спосіб приготування дозволить більш повно відчути смак і консистенцію м’яса, при цьому в рецепт не потрібно вносити жодних змін. В якості різноманітності можна приготувати шніцель з беконом і яєчнею, що напевно припаде до смаку навіть самим суворим гурманам.
Інгредієнти:

  • 500 р свинини;
  • 8 шматочків бекону;
  • 5 яєць;
  • 4 пір’їнки зеленої цибулі;
  • Панірувальні сухарі;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Обсмажити бекон до рум’яної скоринки на сухій сковороді.
  • Свинину промити, видалити прожилки і плівки, нарізати дуже дрібними кубиками.
  • Додати в отриманий фарш одне яйце і жменю панірувальних сухарів, перемішати.
  • На сковороду, де готувався бекон, налити рослинне масло і добре розігріти.
  • Сформувати з свинини 4 плоских шніцеля і викласти їх на сковороду.
  • Смажити шніцелі до рум’яної скоринки з двох сторін (приблизно по 10 хвилин на кожну).
  • З кожного яйця зробити яєчню і викласти на тарілку разом зі шніцелями.
  • До кожного шматочка м’яса додати 2 шматочка бекону і перо зеленого лука.