Рибне суфле для дітей в мультиварці
Це суфле ідеально підходить для дітей, але і дорослі навряд чи відмовляться від дегустації. Рибу для цього рецепта можна взяти будь-яку. При цьому рекомендується її попередньо відварити на пару і акуратно вийняти всі кістки. Якщо робити це з свіжою рибою, процес займе набагато більше часу. Замість вівсяних пластівців також можна скористатися м’якушкою білого хліба, але так страва буде ще корисніше. Разом з насадкою для приготування на пару і мультиварка готувати таке ласощі – одне задоволення.
Інгредієнти:
- 100 г морської риби;
- 2 ч. л. вершкового масла;
- ¼ Склянки молока;
- 1 ст. л. вівсяних пластівців;
- 1 яйце;
- 1 л води;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Налити в каструлю мультиварки воду, включити режим «На пару».
- Встановити насадку для пароварки, викласти в неї шматочок риби.
- Після того, як закипить вода, готувати рибку на пару 15 хвилин.
- Видалити кісточки з риби, філе помістити в чашу блендера.
- Туди ж додати жовток, вівсяні пластівці, молоко, трохи солі і перцю.
- За допомогою блендера змішати фарш до однорідного стану.
- В окремій мисочці збити білок і ввести його до решти інгредієнтів.
- Все ретельно розмішати і готовий фарш розкласти у змащені маслом силіконові формочки.
- Формочки поставити на решітку для приготування на пару.
- Готувати суфле 20 хвилин в режимі «На пару» (якщо ви вирішили використовувати сиру рибу, то збільште час до 30 хвилин).