Рибне суфле

Рибне суфле для дітей в мультиварці

Це суфле ідеально підходить для дітей, але і дорослі навряд чи відмовляться від дегустації. Рибу для цього рецепта можна взяти будь-яку. При цьому рекомендується її попередньо відварити на пару і акуратно вийняти всі кістки. Якщо робити це з свіжою рибою, процес займе набагато більше часу. Замість вівсяних пластівців також можна скористатися м’якушкою білого хліба, але так страва буде ще корисніше. Разом з насадкою для приготування на пару і мультиварка готувати таке ласощі – одне задоволення.
Інгредієнти:

  • 100 г морської риби;
  • 2 ч. л. вершкового масла;
  • ¼ Склянки молока;
  • 1 ст. л. вівсяних пластівців;
  • 1 яйце;
  • 1 л води;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Налити в каструлю мультиварки воду, включити режим «На пару».
  • Встановити насадку для пароварки, викласти в неї шматочок риби.
  • Після того, як закипить вода, готувати рибку на пару 15 хвилин.
  • Видалити кісточки з риби, філе помістити в чашу блендера.
  • Туди ж додати жовток, вівсяні пластівці, молоко, трохи солі і перцю.
  • За допомогою блендера змішати фарш до однорідного стану.
  • В окремій мисочці збити білок і ввести його до решти інгредієнтів.
  • Все ретельно розмішати і готовий фарш розкласти у змащені маслом силіконові формочки.
  • Формочки поставити на решітку для приготування на пару.
  • Готувати суфле 20 хвилин в режимі «На пару» (якщо ви вирішили використовувати сиру рибу, то збільште час до 30 хвилин).