Пиріжки з гарбузом

Начинка з гарбуза і рису для пиріжків

Пиріжки з такою начинкою точно не залишаться без уваги! Вони будуть приголомшливо солодкими і ніжними, а оскільки до складу входять тільки фрукти, овочі і сир, ще й дуже корисними. Обов’язково запропонуйте таке ласощі діткам! Родзинки рекомендується залити окропом перед додаванням в начинку. Тісто можна вибрати будь-яку, на свій розсуд. Краще всього підійде для начинки рис сорту жасмин.
Інгредієнти:

  • 450 г рису;
  • 650 г гарбуза;
  • 150 р сметани;
  • 350 г сиру;
  • 100 г родзинок;
  • 100 г кураги;
  • 100 г чорносливу;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ½ ч. л. солі;
  • 130 г цукру.

Спосіб приготування:

  • Гарбуз нарізати невеликими кубиками, викласти на сковороду з вершковим маслом.
  • Додати пів чайної ложки солі, тушкувати 5 хвилин.
  • Всі сухофрукти ретельно промити, дрібно нарізати чорнослив і курагу.
  • Змішати сир зі сметаною, додати 100 г цукру, збити блендером до однорідності.
  • Поєднати в одній тарілці рис, гарбуз і сухофрукти, посипати їх цукром.
  • На коржі з тіста викладати отриману начинку, а поверх неї – сир зі сметаною.

Тепер ви знаєте, як готувати пиріжки з гарбузом. Приємного апетиту!
Пиріжки з гарбузом – це смачний десерт і незвичайна овочева закуска в одній особі. Можна довго пробувати різні рецепти, але так і не визначитися, який з них підходить вам більше всього. Головне запам’ятати кілька порад, як приготувати пиріжки з гарбузом, і сміливо починати свої кулінарні експерименти:

  • Щоб отримати рум’яні пиріжки, перед тим як випікати, змастіть тісто збитим сирим яйцем або невеликою кількістю рослинного масла;
  • У рецептах вказано вага м’якоті гарбуза, без насіння і шкірки;
  • Начинку в пиріжки потрібно додавати постигла. Також необхідно стежити, щоб всі інгредієнти тесту були не тепліше 40 градусів;
  • Щоб пиріжки з гарбузом вийшли ще більш ніжними, додайте разом з начинкою ще і невеликий шматочок вершкового масла;
  • Для солодких пиріжків краще обсмажувати гарбуз на вершковому маслі. Готову гарбуз повинна бути м’якою, як для варення.