Пиріг з консервованими персиками в мультиварці
Ще один простий спосіб зробити смачний десерт в мультиварці. Пиріг вийде рум’яним, м’яким і досить пишним. Рекомендується дати йому охолонути в самій мультиварці, не використовуючи режиму «Підігрів» і не виймаючи блюдо з чаші. Потім можна буде дістати його з допомогою насадки для приготування на пару.
Інгредієнти:
- ½ Склянки цукру;
- 1 склянка борошна;
- 3 яйця;
- ½ Ч. л. соди;
- 300 г консервованих персиків;
- 40 г вершкового масла;
- 1 щіпка солі.
Спосіб приготування:
- Акуратно відокремити жовтки від білків і помістити в різні миски.
- До білків додати сіль, добре збити і поступово ввести цукор.
- Продовжувати збивати білки до повного розчинення цукру.
- Також збити жовтки, перелити до білків і перешкодити.
- Додати борошно і соду, замісити тісто до однорідності.
- Вершкове масло розм’якшити, покласти в тісто і ще раз ретельно перемішати.
- Перелити отриману масу в змащену чашу мультиварки.
- Персики нарізати кубиками або часточками, попередньо злив рідина.
- Рівномірно розподілити фрукти поверх тіста.
- Готувати пиріг 45 хвилин в режимі «Випічка».