Пиріг з персиками

Пиріг з консервованими персиками в мультиварці

Ще один простий спосіб зробити смачний десерт в мультиварці. Пиріг вийде рум’яним, м’яким і досить пишним. Рекомендується дати йому охолонути в самій мультиварці, не використовуючи режиму «Підігрів» і не виймаючи блюдо з чаші. Потім можна буде дістати його з допомогою насадки для приготування на пару.
Інгредієнти:

  • ½ Склянки цукру;
  • 1 склянка борошна;
  • 3 яйця;
  • ½ Ч. л. соди;
  • 300 г консервованих персиків;
  • 40 г вершкового масла;
  • 1 щіпка солі.

Спосіб приготування:

  • Акуратно відокремити жовтки від білків і помістити в різні миски.
  • До білків додати сіль, добре збити і поступово ввести цукор.
  • Продовжувати збивати білки до повного розчинення цукру.
  • Також збити жовтки, перелити до білків і перешкодити.
  • Додати борошно і соду, замісити тісто до однорідності.
  • Вершкове масло розм’якшити, покласти в тісто і ще раз ретельно перемішати.
  • Перелити отриману масу в змащену чашу мультиварки.
  • Персики нарізати кубиками або часточками, попередньо злив рідина.
  • Рівномірно розподілити фрукти поверх тіста.
  • Готувати пиріг 45 хвилин в режимі «Випічка».