Овочеве рагу з м’ясом і капустою в мультиварці
Простий вітамінний рецепт, який можна собі дозволити в будь-який час року. Якщо під рукою немає помідорів, можна використовувати томатну пасту в якості заправки. М’ясо підійде будь-яке. При бажанні можна навіть використовувати фарш.
Інгредієнти:
- 400 г м’яса;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 3 картоплі;
- ½ Білокачанної капусти;
- 3 помідори;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- М’ясо промити, обсушити і нарізати довільними шматочками.
- Натерти моркву, подрібнити цибулю нашаткувати капусту.
- Картоплю і помідори нарізати невеликими кубиками.
- У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла і злегка обсмажити м’ясо в режимі «Смаження».
- Додати цибулю і моркву, перешкодити, продовжувати смажити.
- Викласти картоплю і капусту, долити 2-3 столові ложки води.
- Засипати в каструлю помідори, посолити, поперчити і виставити режим «Гасіння».
- Готувати рагу 1 годину 30 хвилин.