Овочеве рагу з м'ясом

Овочеве рагу з м’ясом і капустою в мультиварці

Простий вітамінний рецепт, який можна собі дозволити в будь-який час року. Якщо під рукою немає помідорів, можна використовувати томатну пасту в якості заправки. М’ясо підійде будь-яке. При бажанні можна навіть використовувати фарш.
Інгредієнти:

  • 400 г м’яса;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 3 картоплі;
  • ½ Білокачанної капусти;
  • 3 помідори;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • М’ясо промити, обсушити і нарізати довільними шматочками.
  • Натерти моркву, подрібнити цибулю нашаткувати капусту.
  • Картоплю і помідори нарізати невеликими кубиками.
  • У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла і злегка обсмажити м’ясо в режимі «Смаження».
  • Додати цибулю і моркву, перешкодити, продовжувати смажити.
  • Викласти картоплю і капусту, долити 2-3 столові ложки води.
  • Засипати в каструлю помідори, посолити, поперчити і виставити режим «Гасіння».
  • Готувати рагу 1 годину 30 хвилин.