Оладки з яблуками

Пісні оладки з яблуками на дріжджах

Фото пісних оладок з яблуками на дріжджах

Цей рецепт оладок обов’язково стане в нагоді всім, хто звик строго стежити за кількістю споживаних калорій. Для їх приготування не знадобляться ні молочні продукти, ні яйця. Використовуючи солодкі яблука, кількість цукру можна зменшити. Оладки стануть приємним доповненням до будь-якого чаювання або ж смачним сніданком для всієї родини.
Інгредієнти:

  • 120 г борошна;
  • 200 мл води;
  • 250 г яблук;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 1 щіпка солі;
  • 1 щіпка мускатного горіха;
  • ½ Пачки сухих дріжджів;
  • 2 ст. л. цукру.

Спосіб приготування:

  • Воду нагріти приблизно до 40 градусів, розвести в ньому дріжджі, борошно і цукор.
  • Додати рослинне масло і добре перемішати тісто, щоб позбутися від грудочок.
  • Залишити тісто в теплому місці на 1 годину, накривши миску рушником.
  • Яблука очистити від шкірки, видалити серединки і нарізати дрібними кубиками.
  • Висипати фрукти в миску з тестом і ретельно все змішати.
  • Обсмажити оладки на невеликій кількості олії з двох сторін.

Тепер ви знаєте, як готувати оладки з яблуками. Приємного апетиту!
Оладки з яблуками – це ще одна інтерпретація всіма улюблених пишних млинчиків, які напевно готують у кожній родині. Фруктова начинка надає страві більш свіжий смак, приємну кислинку і незвичайний зовнішній вигляд. Секретами, як приготувати оладки з яблуками за кілька хвилин з підручних «матеріалів», поділяться досвідчені кулінари:

  • Для оладок не варто використовувати занадто соковиті яблука. Краще, щоб у них була сухувата м’якоть, тоді вони збережуть форму млинця.
  • Навіть якщо ви любите солодке, не варто класти в оладки занадто багато цукру. Це може призвести до того, що вони підгорять під час смаження.
  • Перевернути оладки на іншу сторону потрібно тоді, коли зверху не залишиться рідкого тіста.
  • Для дріжджового тіста можна використовувати як свіжі, так і живі дріжджі. Головне не розводити їх у гарячій воді. Достатньо температури 40-50 градусів.