Оладки з яблуками

Оладки на кефірі з яблуками і сиром

Фото оладок на кефірі з яблуками і сиром

Оладки на кефірі завжди відрізняються приємною «припухлістю», м’якістю і ніжним смаком. Начинка у вигляді яблук тільки посилить всі ці ефекти і перетворить вже звичне блюдо абсолютно новий і цікавий десерт. Якщо взяти для оладок знежирений сир, то вони відмінно впишуться в рамках дієти і з легкістю послужать ситним перекусом протягом всього дня.
Інгредієнти:

  • 1 ½ склянки кефіру;
  • 2 яйця;
  • 120 г сиру;
  • 1 ч. л. соди;
  • 4 ст. л. цукру;
  • 3 ст. л. манки;
  • 2 яблука;
  • 1 ½ склянки борошна.

Спосіб приготування:

  • Додати у кефір соду, перешкодити і дочекатися появи пухирців.
  • Сир викласти в глибоку миску і злегка розім’яти, залити кефіром.
  • Туди ж вбити яйця, висипати цукор і манну крупу, ще раз ретельно перемішати всі інгредієнти.
  • Засипати борошно в кілька етапів, постійно розбиваючи грудочки.
  • Яблука почистити, нарізати невеликими скибочками і викласти в загальну миску.
  • За допомогою ложки викладати невеликі порції тіста на добре розігріту сковорідку.
  • Смажити оладки з обох боків до золотистої скоринки апетитною.