Млинці з сиром

Тонкі млинці з сиром та бананом

Фото тонких млинців з сиром і бананом

Смачне, ніжне і дуже тонке тісто стає відмінною основою для сирної начинки. Банани надають страві неповторний солодкий аромат. Також можна додати трохи ванільного екстракту. Подавати краще всього зі згущеним молоком або збитими вершками.
Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна;
  • 2 склянки молока;
  • 100 г вершкового масла;
  • 5 ст. л. цукру;
  • 3 яйця;
  • 1 склянка вершків;
  • 1 щіпка солі;
  • 100 г сиру;
  • 1 банан.

Спосіб приготування:

  • Жовтки ретельно розтерти з сіллю і 2 ложками цукру.
  • Борошно пересипати в глибоку миску і додати жовтки.
  • Влити в ту ж ємність вершки, добре перешкодити, щоб пропали грудочки.
  • Додати молоко і вершкове масло, попередньо його розтопивши.
  • Білки збити в круту піну в окремому посуді, ввести в тісто, перемішати.
  • З допомогою ополоника виливати тісто на сковороду і обсмажувати кожен млинець з одного боку.
  • Залишився цукор розтерти з сиром.
  • Банан пом’яти виделкою, додати до сиру.
  • Збити начинку міксером.
  • Розгорнути млинці підсмаженої стороною вгору і викласти на кожен по 1 столовій ложці начинки.
  • Згорнути млинці конвертиками і ще раз обсмажити на сковороді до золотистого кольору.

Тепер ви знаєте, як готувати млинці з сиром. Приємного апетиту!
Млинці з сиром – це одна з тих страв, рецепт якого повинна знати кожна дбайлива господиня. З ними весь будинок наповнюється апетитними пахощами, тому байдужим не залишиться ніхто з домочадців. Кілька простих правил, як робити млинці з сиром, прийдуть на допомогу в процесі приготування:

  • Всі продукти для млинчиків повинні бути зігріті до кімнатної температури, тому краще заздалегідь дістати їх з холодильника;
  • Тісто повинне вийти рідким, як сметана. Його найпростіше виливати на сковороду ополоником;
  • Наливайте тісто спочатку в середину сковороди, а потім розподіліть по краях;
  • Краще додавати рідкі інгредієнти в посуд з борошном, а не навпаки;
  • Якщо сирна начинка виходить занадто густа, можна розбавити її жирними вершками;
  • На добре розігрітій сковороді млинці досить обсмажити за 3-5 секунд з одного боку;
  • Для приготування в духовці треба використовувати якомога більше вершкового масла, щоб млинці добре просочилися.