Млинці з сиром

Млинці з сиром та родзинками в духовці

Фото млинців з сиром та родзинками в духовці

Такі млинці виходять просто приголомшливими на смак. Чим жирніше будуть всі перераховані інгредієнти, тим смачніше вийде страва. Звичайно, це негативно вплине на калорійність млинців, але навряд чи хтось відмовиться побалувати себе таким делікатесом.
Інгредієнти:

  • 100 г сиру;
  • 1 ч. л. кориці;
  • 150 г пшеничного борошна;
  • 50 г кукурудзяного борошна;
  • 1 щіпка солі;
  • 650 мл топленого молока;
  • 5 яєць;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 30 г родзинок;
  • 30 г вершкового масла;
  • 1 ст. л. вершків;
  • 20 мл рослинного масла.

Спосіб приготування:

  • У молоко додати 2 ложки цукру, сіль і 4 яйця, збити.
  • Просіяти обидва види борошна в глибоку посуд.
  • Перелити молочну суміш у миску з борошном і ретельно збити.
  • Додати рослинне масло і ще раз перешкодити.
  • Дуже швидко обсмажити млинці на сковороді з обох сторін.
  • Сир, ложку цукру, корицю і яйце розтерти в однорідну масу.
  • Додати вершки і родзинки, перешкодити.
  • Викласти начинку на млинці і загорнути краї під низ, як на фото.
  • Форму для випічки змастити маслом і викласти млинці в один ряд.
  • Поверх млинців розподілити ще трохи вершкового масла.
  • Викласти другий шар млинців і також покрити маслом.
  • Запікати в духовці при 180 градусах 30 хвилин.