Минтай в клярі

Філе минтая з часником в клярі

По цьому рецепту виходить легка і дуже смачна рибка з приємним часниковим ароматом. Повітряний кляр робить минтай ще більш ніжним і соковитим. Страва добре підходить для щоденного раціону, але буде чудово виглядати і на святковому столі.
Інгредієнти:

  • філе минтая — 1 кг;
  • яйце — 2 шт.;
  • часник — 4 зубчики;
  • сухарі панірувальні — 150 г;
  • олія рослинна;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо на невеликі порційні шматки.
  • Яйця збиваємо, додаємо молоко, сіль, перець, пропущений через прес часник. Масу добре перемішуємо.
  • Розігріваємо Сковороду, наливаємо олію.
  • Шматочки минтая спочатку занурюємо в часниково-яєчну суміш, потім обвалюємо в сухарях.
  • Обсмажуємо на середньому вогні спочатку з одного боку, потім з іншою, поки риба не набуває рум’яну скоринку.
  • Подаємо з улюбленим гарніром, рубаною зеленню і свіжими овочами.