Філе минтая з часником в клярі
По цьому рецепту виходить легка і дуже смачна рибка з приємним часниковим ароматом. Повітряний кляр робить минтай ще більш ніжним і соковитим. Страва добре підходить для щоденного раціону, але буде чудово виглядати і на святковому столі.
Інгредієнти:
- філе минтая — 1 кг;
- яйце — 2 шт.;
- часник — 4 зубчики;
- сухарі панірувальні — 150 г;
- олія рослинна;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо на невеликі порційні шматки.
- Яйця збиваємо, додаємо молоко, сіль, перець, пропущений через прес часник. Масу добре перемішуємо.
- Розігріваємо Сковороду, наливаємо олію.
- Шматочки минтая спочатку занурюємо в часниково-яєчну суміш, потім обвалюємо в сухарях.
- Обсмажуємо на середньому вогні спочатку з одного боку, потім з іншою, поки риба не набуває рум’яну скоринку.
- Подаємо з улюбленим гарніром, рубаною зеленню і свіжими овочами.