Лаваш з червоною рибою

Рулетики з лаваша з червоною рибою і огірком

Для приготування рулетиків з лаваша з червоною рибою і огірком можна взяти сьомгу, лосося, горбушу і будь-який інший відповідний делікатес. Пікантне поєднання огірка і авокадо зробить закуску дуже незвичайною і такою, що запам’ятовується. При бажанні також можна додати будь-яку свіжу зелень на свій розсуд, а замість майонезу взяти будь-який інший густий соус або вершковий сир. Огірок і авокадо перед додаванням в рулет з лаваша з червоною рибою потрібно очистити від шкірки.
Інгредієнти:

  • 1 тонкий лаваш;
  • 100 г філе малосоленой червоної риби;
  • 100 г майонезу;
  • 1 огірок;
  • 1 авокадо;
  • 1 пучок листового салату;
  • 1 ст. л. лимонного соку.

Спосіб приготування:

  • Нарізати огірок і авокадо дуже тонкими пластинками.
  • Лаваш розгорнути і викласти на плоску поверхню, змастити його майонезом по всьому периметру.
  • Викласти листя салату на лаваш в один шар, зверху на них помістити огірок і авокадо.
  • Червону рибку нарізати тонкими смужками і полити лимонним соком.
  • Смужки розкласти поверх овочів, згорнути лаваш в щільний рулет.
  • Обернути готовий рулет харчовою плівкою і залишити в холодильнику на півгодини.
  • Після цього нарізати лаваш з червоною рибою порційними шматочками, вибравши товщину на свій розсуд.

Тепер ви знаєте, як готувати лаваш з червоною рибою. Приємного апетиту!
Лаваш з червоною рибою – це доступний делікатес, яким можна здивувати гостей і прикрасити будь-яке застілля. Крім головного продукту ніяких дорогих інгредієнтів не знадобиться. Якщо ж прочитати поради про те, як приготувати лаваш з червоною рибою, то можна вигідно економити на складі страви і при цьому отримувати таку ж смачну і цікаву закуску:

  • Для приготування рулетів з червоною рибою обов’язково вибирайте свіжий м’який лаваш. Якщо він встигне злегка зачерствіти, сформувати закуску буде набагато складніше;
  • Змащувати лаваш соусом або сиром потрібно по всій поверхні. Якщо залишаться порожні місця знизу або зверху, готові рулети можуть розгорнутися;
  • Якщо є така можливість, краще засолити червону рибу самостійно. Риба з упаковки може бути пересолена, що зіпсує ніжний смак страви;
  • Нарізаючи лаваш з червоною рибою порційними шматочками, перші пару кілець краще не подавайте на стіл, оскільки зазвичай в них практично немає риби. Для зустрічі гостей такі не підійдуть;
  • Лаваш з червоною рибою при використанні сиру можна відразу подавати до столу, а порційні шматочки робити досить тонкими. Якщо ж ви вибрали майонез або будь-який інший соус, то потримаєте рулет в холодильнику 20-30 хвилин і намагайтеся зробити шматочки трохи товщі. В іншому випадку вони можуть втратити презентабельний зовнішній вигляд.