Булочки з маком

Листкові булочки з маком без дріжджів

Фото листкових булочок з маком без дріжджів

Ідеальне блюдо для посиденьок за чашкою чаю, яке не потребує ні зайвого часу, ні грошових витрат. Перед приготуванням булочки будуть плоскими, але в процесі випічки піднімуться. Щільність рулету можна вибрати самостійно, але оптимальним варіантом буде три шари.
Інгредієнти:

  • 400 г бездріжджового листкового тіста;
  • 6 ст. л. цукру;
  • 2 яйця;
  • 6 ст. л. маку.

Спосіб приготування:

  • Стіл присипати борошном і розкачати на ньому тісто в тонкий пласт.
  • Всю поверхню тіста рівномірно посипати цукром.
  • Розділити пласт на три частини і скачати кожен рулет.
  • Одне яйце збити за допомогою віночка, змастити рулети.
  • Посипати зверху маком і нарізати порційними шматочками.
  • Деко вистелити папером для випічки, змастити маслом.
  • Викласти булочки, не притуляючи їх один до одного.
  • Випікати 20 хвилин при 180 градусах.