Листкові булочки з маком без дріжджів
Фото листкових булочок з маком без дріжджів
Ідеальне блюдо для посиденьок за чашкою чаю, яке не потребує ні зайвого часу, ні грошових витрат. Перед приготуванням булочки будуть плоскими, але в процесі випічки піднімуться. Щільність рулету можна вибрати самостійно, але оптимальним варіантом буде три шари.
Інгредієнти:
- 400 г бездріжджового листкового тіста;
- 6 ст. л. цукру;
- 2 яйця;
- 6 ст. л. маку.
Спосіб приготування:
- Стіл присипати борошном і розкачати на ньому тісто в тонкий пласт.
- Всю поверхню тіста рівномірно посипати цукром.
- Розділити пласт на три частини і скачати кожен рулет.
- Одне яйце збити за допомогою віночка, змастити рулети.
- Посипати зверху маком і нарізати порційними шматочками.
- Деко вистелити папером для випічки, змастити маслом.
- Викласти булочки, не притуляючи їх один до одного.
- Випікати 20 хвилин при 180 градусах.