Запіканка з сиру

Запіканка з сиру з манкою в мікрохвильовці

Фото запіканки із сиру з манкою в мікрохвильовці

Це блюдо настільки просте, що для його приготування підійде навіть мікрохвильова піч. Важливо тільки правильно підібрати посуд – найкраще взяти скляну форму для запікання, або спеціальні каструльки для СВЧ. Після сигналу рекомендується потримати запіканку всередині мікрохвильовки ще 5 хвилин.
Інгредієнти:

  • 500 г сиру;
  • 2 ст. л. манної крупи;
  • 2 яйця;
  • 4 ст. л. цукру;
  • 2 груші;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 30 г вершкового масла;
  • 2 щіпки соди;
  • 1 щіпка солі.

Спосіб приготування:

  • Почистити груші, нарізати пластинками.
  • Яйця збити, вилити в глибоку миску.
  • До яйцям викласти сир, сметану, всипати борошно і манну крупу, сіль, соду.
  • Всі інгредієнти ретельно змішати, або збити блендером.
  • Додати в сирну масу груші, перешкодити.
  • В каструльку для випікання покласти шматочок м’яса, розтопити і викласти тісто.
  • Готувати запіканку 20 хвилин, встановивши середній рівень потужності НВЧ.