Запіканка з сиру з манкою в мікрохвильовці
Фото запіканки із сиру з манкою в мікрохвильовці
Це блюдо настільки просте, що для його приготування підійде навіть мікрохвильова піч. Важливо тільки правильно підібрати посуд – найкраще взяти скляну форму для запікання, або спеціальні каструльки для СВЧ. Після сигналу рекомендується потримати запіканку всередині мікрохвильовки ще 5 хвилин.
Інгредієнти:
- 500 г сиру;
- 2 ст. л. манної крупи;
- 2 яйця;
- 4 ст. л. цукру;
- 2 груші;
- 1 ст. л. борошна;
- 2 ст. л. сметани;
- 30 г вершкового масла;
- 2 щіпки соди;
- 1 щіпка солі.
Спосіб приготування:
- Почистити груші, нарізати пластинками.
- Яйця збити, вилити в глибоку миску.
- До яйцям викласти сир, сметану, всипати борошно і манну крупу, сіль, соду.
- Всі інгредієнти ретельно змішати, або збити блендером.
- Додати в сирну масу груші, перешкодити.
- В каструльку для випікання покласти шматочок м’яса, розтопити і викласти тісто.
- Готувати запіканку 20 хвилин, встановивши середній рівень потужності НВЧ.