Тісто на піцу без дріжджів – смачні рецепти

Піца з листкового тіста без дріжджів в духовці

Тим, хто не дуже любить возитися з тестом самостійно найзручніше буде придбати вже готовий продукт в спеціалізованому магазині або звичайному супермаркеті. Тоді залишиться лише вибрати смачну начинку і пару раз змахнути качалкою. Кількість інгредієнтів розрахована на велику піцу. Якщо розмір духовки скромніше, можна використовувати менше продуктів.
Інгредієнти:

  • 1 упаковка листкового бездріжджового тіста;
  • 100 г майонезу;
  • 100 г кетчупу;
  • 1 цибулина;
  • 1 банка оливок;
  • 700 г сосисок;
  • 1 банку маринованих огірків;
  • 1 помідор;
  • 1 пучок зелені;
  • 500 г твердого сиру;
  • Сушені трави;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Змішати в невеликій мисочці кетчуп, майонез і спеції за смаком.
  • Нарізати цибулю тонкими кільцями, сосиски – кружечками, оливки, огірки і помідори – кубиками.
  • Сир натерти на крупній тертці, зелень подрібнити.
  • Тісто розкачати і викласти на змащене деко, змастити соусом по всій поверхні.
  • Викласти начинку шарами в будь-якій послідовності і посипати все тертим сиром і зеленню.
  • Готувати піцу 20 хвилин при дуже високій температурі (200-250 градусів).