Піца з листкового тіста без дріжджів в духовці
Тим, хто не дуже любить возитися з тестом самостійно найзручніше буде придбати вже готовий продукт в спеціалізованому магазині або звичайному супермаркеті. Тоді залишиться лише вибрати смачну начинку і пару раз змахнути качалкою. Кількість інгредієнтів розрахована на велику піцу. Якщо розмір духовки скромніше, можна використовувати менше продуктів.
Інгредієнти:
- 1 упаковка листкового бездріжджового тіста;
- 100 г майонезу;
- 100 г кетчупу;
- 1 цибулина;
- 1 банка оливок;
- 700 г сосисок;
- 1 банку маринованих огірків;
- 1 помідор;
- 1 пучок зелені;
- 500 г твердого сиру;
- Сушені трави;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Змішати в невеликій мисочці кетчуп, майонез і спеції за смаком.
- Нарізати цибулю тонкими кільцями, сосиски – кружечками, оливки, огірки і помідори – кубиками.
- Сир натерти на крупній тертці, зелень подрібнити.
- Тісто розкачати і викласти на змащене деко, змастити соусом по всій поверхні.
- Викласти начинку шарами в будь-якій послідовності і посипати все тертим сиром і зеленню.
- Готувати піцу 20 хвилин при дуже високій температурі (200-250 градусів).