Салат з консерви сайри з огірком
Відносно легкий салатик, порівняно з іншими рецептами з консервів. Щоб не зіпсувати смак, важливо підібрати сухарики з нейтральним смаком, або ж з таким, який добре поєднується з рибою. Досолювати нічого не потрібно. Якщо риба недостатньо приправлена, краще додати в салат трохи чорного перцю. Сухарики будуть хрусткими тільки в день приготування, потім стануть м’якими, що змінить смак страви.
Інгредієнти:
- 1 банка консервованої сайри;
- 1 цибулина;
- 2 яйця;
- 1 великий огірок;
- 2 упаковки солоних сухариків;
- Майонез.
Спосіб приготування:
- Сайру викласти в салатницю і розім’яти в кашку.
- Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до готовності на рослинному маслі.
- Яйця відварити круто і дрібно нарізати.
- Огірок почистити і нарізати невеликими кубиками.
- Додати цибулю, огірок і яйця до риби, висипати в салатницю сухарики.
- Перемішати все разом з майонезом.