Салат з сайри

Салат з консерви сайри з огірком

Відносно легкий салатик, порівняно з іншими рецептами з консервів. Щоб не зіпсувати смак, важливо підібрати сухарики з нейтральним смаком, або ж з таким, який добре поєднується з рибою. Досолювати нічого не потрібно. Якщо риба недостатньо приправлена, краще додати в салат трохи чорного перцю. Сухарики будуть хрусткими тільки в день приготування, потім стануть м’якими, що змінить смак страви.
Інгредієнти:

  • 1 банка консервованої сайри;
  • 1 цибулина;
  • 2 яйця;
  • 1 великий огірок;
  • 2 упаковки солоних сухариків;
  • Майонез.

Спосіб приготування:

  • Сайру викласти в салатницю і розім’яти в кашку.
  • Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до готовності на рослинному маслі.
  • Яйця відварити круто і дрібно нарізати.
  • Огірок почистити і нарізати невеликими кубиками.
  • Додати цибулю, огірок і яйця до риби, висипати в салатницю сухарики.
  • Перемішати все разом з майонезом.