Салат з консервованої сайри і горошку
Швидкий і ситний салат з підручних продуктів, який цілком може стати повноцінним обідом. Якщо хочеться надати йому більш пікантний смак, достатньо додати 2 столові ложки брусниці. Так з буденного блюдо салат стане цікавим і незвичайним частуванням, гідним святкового застілля. Залишати салат на просочення необов’язково – можна відразу подавати до столу.
Інгредієнти:
- 1 банка консервованої сайри;
- 1 цибулина;
- 100 г консервованого горошку;
- 4 картоплини;
- 2 солоних огірка;
- 200 мл майонезу;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Ріпчасту цибулю і солоні огірки нарізати дрібними кубиками.
- Сайру вийняти із консерви злити олію, розім’яти рибу виделкою.
- З горошку також злити зайву рідину.
- Картоплю відварити, нарізати кубиками середньої величини.
- Змішати всі інгредієнти в одній салатниці і заправити майонезом.