Салат з сайри

Салат з консервованої сайри і горошку

Швидкий і ситний салат з підручних продуктів, який цілком може стати повноцінним обідом. Якщо хочеться надати йому більш пікантний смак, достатньо додати 2 столові ложки брусниці. Так з буденного блюдо салат стане цікавим і незвичайним частуванням, гідним святкового застілля. Залишати салат на просочення необов’язково – можна відразу подавати до столу.
Інгредієнти:

  • 1 банка консервованої сайри;
  • 1 цибулина;
  • 100 г консервованого горошку;
  • 4 картоплини;
  • 2 солоних огірка;
  • 200 мл майонезу;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Ріпчасту цибулю і солоні огірки нарізати дрібними кубиками.
  • Сайру вийняти із консерви злити олію, розім’яти рибу виделкою.
  • З горошку також злити зайву рідину.
  • Картоплю відварити, нарізати кубиками середньої величини.
  • Змішати всі інгредієнти в одній салатниці і заправити майонезом.